Stația GPL Crevedia, a fiului primarului PSD de Caracal, Ion Doldurea
Stația GPL Crevedia, a fiului primarului PSD de Caracal, Ion Doldurea

Stația GPL care a explodat sâmbătă la Crevedia aparține fiului primarului PSD de Caracal, Ion Doldurea. În tragedie au murit doi oameni și 56 au fost răniți.

Potrivit dezvăluirilor, familia Doldurea, cu primarul PSD din Caracal, Ion Doldurea, în frunte, a devenit un jucător important în afacerile cu gaz lichefiat din sudul României. Fiul lui Ion Doldurea, Ionuț Daniel Doldurea, controlează firma Flagas, care deține 27 de puncte de lucru în 13 județe din România, inclusiv punctul din Crevedia, unde a avut loc o explozie catastrofală într-un depozit de gaz lichefiat. Firma Flagas are sediul principal în Caracal și este deținută oficial de Ionuț Daniel Doldurea (51%) și Cosmin Ionuț Stîngă (49%).

Această companie a avut o cifră de afaceri de peste 595,9 milioane lei în 2022, cu un profit net de 32,78 milioane lei. Cei doi parteneri de afaceri, Ionuț Daniel Doldurea și Cosmin Ionuț Stîngă, sunt și asociați în firma Criana Gas SRL, care se ocupă cu comerțul cu amănuntul al carburanților, având șapte puncte de lucru în mai multe județe, transmite B1TV.

De asemenea, frații Ionuț Daniel Doldurea și Cristian Marian Doldurea, fii primarului din Caracal, dețin firma Dolchimex, care are alte șapte puncte de lucru în diferite județe. Această societate a raportat în 2022 o cifră de afaceri netă de 15,44 milioane lei și un profit de peste 3,78 milioane lei. Prin intermediul Dolchimex, frații Doldurea controlează 33,34% din Ade Gas Oil Company, cel mai mare distribuitor de gaz petrolier lichefiat din sud-vestul României.

Ade Gas Oil Company a înregistrat o cifră de afaceri de peste 173 milioane lei la finalul anului 2022, cu un profit de aproape 13,5 milioane lei. În ansamblu, aceste companii deținute de familia Doldurea au o prezență semnificativă în industria gazului lichefiat din sudul României.

Join the Conversation

3 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *