Tucker Carlson îi ia interviu lui Vladimir Putin. Jurnalistul american conservator s-a dus la Moscova: „Majoritatea americanilor nu sunt informați, nu au nicio idee”
Tucker Carlson îi ia interviu lui Vladimir Putin. Jurnalistul american conservator s-a dus la Moscova: „Majoritatea americanilor nu sunt informați, nu au nicio idee”

Prezentatorul american Tucker Carlson a anunțat că îl va intervieva pe președintele Rusiei, Vladimir Putin. Tucker Carlson, cunoscut pentru afilierea sa cu fostul președinte american Donald Trump, a explicat că vrea să facă acest interviu pentru a informa americanii despre situația din Rusia.

Într-un clip video publicat pe aplicația X (fosta Twitter), Tucker Carlson a spus că mulți americani nu sunt informați despre ceea ce se întâmplă în Rusia sau în Ucraina și că el consideră că este datoria lui să ofere aceste informații. El a subliniat că mulți americani nu au nicio idee despre situație și că, dată fiind implicarea financiară a Statelor Unite în regiune, oamenii ar trebui să fie mai bine informați.

Majoritatea americanilor nu sunt informați, nu au nicio idee despre ce se întâmplă în regiune, aici în Rusia sau la 950 km distanță, în Ucraina. Dar ar trebui să știe, pentru că ei plătesc pentru o mare parte din sume”, a spus jurnalistul, transmite B1TV.

Tucker Carlson, care recent a fost concediat de la Fox News și acum prezintă o emisiune pe aplicația lui Elon Musk, X, a fost asociat cu Donald Trump și este cunoscut pentru punctele sale de vedere conservatoare.

Suntem aici pentru a-l intervieva pe președintele Rusiei, Vladimir Putin. Vom face asta în scurt timp”, a declarat prezentatorul.

În legătură cu vizita lui Vladimir Putin în Turcia, prima țară NATO în care ajunge Putin de la izbucnirea războiului din Ucraina, ministrul turc al afacerilor externe, Hakan Fidan, a spus că „această vizită ne va oferi oportunitatea de a discuta numeroase chestiuni”.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *