alegeri

După ce l-a bătut pe Ponta si Tăriceanu, Dan Bucura anunță candidatura în 2024. Având în vedere faptul că acesta a candidat ca si independent, jurnalistul a reusit să strângă un număr de vorturi foarte mare.

„În urma finalizării a peste 75 la sută din voturile exprimate în sectorul 1, vă informez că am abținut aproximativ 2,5 la sută la aceste alegeri! Cârcotașii ar putea spune că e puțin. Eu le mulțumesc fiecăruia dintre cei care au ieșit la vot pentru a-mi acorda încrederea. Voi reveni astăzi cu cifra exactă.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta este mulțumit de rezultatele sale. „Ca să înțeleagă și cei care încă nu au văzut partea pozitivă a demersului meu: – Ca independent, fără activ de partid și fondurile dedicate partidelor, fără reprezentanți în secțiile de votare, am depășit fără probleme 12 partide politice. Am bătut ProRomania lui Ponta și ALDE al lui Tăriceanu… De unul singur, alături de echipa mea alcătuită din 4 prieteni de suflet!”, adaugă acesta.

Mai mult, Dan Bucura ne va informa cu privire la costurile campaniilor electorale ale partidelor în scurt timp. „O sa povestim mult, jurnalistic, începând de mâine! O să rămâneți uluiți când veți afla cu ce sumă am făcut întreaga campanie și cam cât cheltuiesc partidele, din banii publici, pentru campaniile lor!”, continuă el.

Având în vedere rezultatele acestor alegeri, Dan Bucura îsi anunță candidatura pentru 2024. „PS: Pentru a nu se mai trezi vreun amețit să imi spună atunci că eu candidez ca să ajut sau să încurc pe careva, îmi anunț de acum candidatura la Primăria sectorului 1, pentru 2024! Desigur, tot independent!”, încheie jurnalistul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *