Vasile Dâncu este în cărți pentru funcția de președinte CEX PSD spune Cozmin Gușă
Actualitate

Cozmin Gușă închină o halbă de bere în cinstea lui Vasile Dâncu. Este în cărți pentru funcția de președinte al CEX PSD

Vasile Dâncu este în cărți pentru funcția de președinte al Consiliului Național al PSD, a dezvăluit analistul politic Cozmin Gușă. El a explicat ce altă personalitate din PSD este supărată pentru funcția oferită lui Dâncu.

„Prima veste bună din PSD, la 9 luni după ce m-am reînscris în partid: Vasile Dâncu, noul Președinte al Consiliului Național al PSD! Atenție, “ SE REFAC JOCURILE POLITICE!” și-a încept dezvăluirile Cozmin Gușă, pe contul său de Facebook.

Sociologul clujean era așteptat de mai mult timp să revină în fruntea PSD iar readucerea acestuia era vehiculată încă din primăvara acestui an. De altfel, Dâncu a confirmat în mai multe rânduri că a fost invitat să revină în echipa de conducere a PSD, alături de Ciolacu, şi că ar fi dispus să o facă, „pentru că PSD are nevoie să fie reformat”.

„Azi se va vota în CEX PSD, decizia de validare a lui Vasile Dâncu în funcția de Președinte al Consiliului Național al PSD, lucru despre care vorbim tot de vreo 9 luni c-ar fi extrem de benefic partidului. Se pare că NEVOIA i-a convins pe majoritatea din CEX ( și nu numai!), că asta poate fi soluția de “reîncărcare” cu conținut și strategii coerente pentru acțiunea politică a PSD. Singurul care pare supărat este doar amicul Mihai Tudose , care are oricum mai multe calități decât defecte, adică e “pozitiv” în sensul bun” a mai spus Cozmin Gușă.

Analistul politic nu l-a iertat pe Dâncu, vorbind despre defectele sale.

„Printre defecte însă este și acela că ascultă prea mult la ce-i zice Florian Coldea, adică același care l-a “sfătuit” să demisioneze, cedând astfel în fața presiunilor lui Dragnea, inclusiv cu consecința (pe care Mihai nu și-ar fi dorit-o!) “lăsării cu ochii-n soare” a premierului Japoniei. Iar Coldea, printre alte motive, l-a “jenat în mod subteran” pe Vasile Dâncu în ultima vreme, nemulțumit fiind că acesta nu-i mai răspunde apelurilor și mesajelor. Repet, “printre alte motive”!

Voi comenta în plus despre această veste bună în perioada următoare, deocamdată închin în cinstea evenimentului cu o bere austriacă băută dintr-o halbă ornată cu efigia lui Mihai-Viteazul!” a încheiat Cozmin Gușă.

Related posts

Robert Negoiță candidează ca independent la alegerile locale. Mesajul tranșant către PSD al primarului sectorului 3

Eugen Tomac vede PSD și formațiunea lui Ponta drept clasa politică „plină de mediocrități care ignoră realitatea”

PSD a dat liber la alianțe electorale pentru alegerile locale. Filialele au libertate totală, cu o singură interdicție

Constantinescu Gabriel

Cozmin Gușă: Dacă moțiunea trece, singurii câștigători vor fi de fapt Klaus Werner Iohannis și PNL

Constantinescu Gabriel

Robert Negoiță nu va avea sprijinul PNL la alegerile locale, a spus senatorul Daniel Fenechiu

Cum ne salvam din toamna ? (5) Creier, bani și solidaritate!

Constantinescu Gabriel

1 comment

Vasile Dâncu a fost numit președintele interimar al Consiliului Național PSD 30 iulie 2020 at 18:14

[…] Cozmin Gușă închină o halbă de bere… […]

Reply

Leave a Comment