Vouchere pentru pensionari vor fi distribuite în Sectorul 5 al Capitalei

Vouchere pentru pensionari vor fi distribuite în Sectorul 5 al Capitalei. Pentru a beneficia de ele, oamenii trebuie să aibă venituri mai mici de 1.500 de lei. Inițiativa aparține primarului interimar, Constantin-Ion Melnic.

Pensionarii vor primi 100 de lei lună de lună, dacă veniturile lor lunare nu depăşesc plafonul de 1.500 de lei, transmite PsNews.

Consilierii locali ai sectorului 5 au aprobat recent proiectul primarului interimar al sectorului 5, Constantin-Ion Melnic, privind acordarea unei sume lunare de bani pensionarilor, în vouchere.

Suma de 100 de lei se va acorda sub formă de tichete sociale, acordată pensionarilor rezidenţi din sector.

În cadrul şedinţei ordinare de zilele trecute a Consiliului local, 27 de consilieri au votat în favoarea proiectului, în timp ce amendamentul privind majorarea sumei de la 100 la 150 de lei nu a trecut.

„Se aprobă acordarea de beneficii sociale sub formă de tichete sociale pe suport electronic în valoare lunară de 100 de lei pensionarilor din sistemul public de pensii, rezidenţi în mod legal pe raza sectorului 5, ale căror venituri lunare nu depăşesc plafonul de 1.500 de lei”, arată horărârea Consiliului Local Sector 5.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *