Politician din București
Consilier Local

Unul dintre consilierii cu ceva vechime la Primăria sectorului 6 este Angelica Al Tawayah (fostă Guraliuc), care ocupă această funcție din anul 2012. La vremea aceea, Al Tawayah Angelica era și
președintele Comitetului de femei din Partidul Conservator.
În 2016, Angelica Al Tawayah a candidat pe listele Partidului Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) pentru un post de consilier local la Primăria sectorului 6.
Al Tawayah Angelica nu are o avere impresionantă. În 2001, ea a cumpărat, împreună cu familia, un apartament de 70 mp, situat în Capitală. Totodată, Angelica Al Tawayah deține și trei autoturisme – un Peugeot fabricat în anul 2006, o autoutilitară Dacia fabricată în 2012 și un autoturism Fiat fabricat în 2011.
Potrivit declarației de avere, în 2018, ea a declarat venituri de peste 32.000 de lei – 14.000 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 6 și 18.000 de lei din salariul de administrator la SC AXMIN International SRL. În plus, are un depozit bancar de 42.000 de lei și 10.000 de lei la Fondul de pensii NN – pilonul II.
Angelica Al Tawayah s-a născut pe 16 decembrie 1975 și a dat examenul de bacalaureat în 1994 la Liceul Agricol Industrial Nicolae Bălcescu. Ea a studiat Inginerie și management în alimentația publică și agroturism la Universitatea Bioterra București, iar din 2004, după unele înregistrări sau 1996 după altele, este administrator al Axmin Tawayah International Company Impex SRL, care are ca obiect principal de activitate fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie.
În 2007, Angelica, pe atunci Guraliuc, s-a căsătorit cu Suleiman Al Tawayah, cetățean libanez și proprietarul firmei la care ea era administrator. Diferența de vârstă dintre cei doi este de 31 de ani. Înainte de căsătorie, Suleiman a avut mai multe procese cu Direcția de Evidență Informatizată a Persoanei și cu Oficiul Român pentru Migrare.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *