Dragne Daniela

De profesie inginer chimist, Ileana Daniela Dragne a devenit vizibilă în politică în anul 2012. Atunci a candidat, din partea PNL, pentru un loc în Consiliul local al Primăriei sectorului 3.

Astfel, în perioada 2012 – 2016, Ileana Dragne a fost consilier local la Primăria sectorului 3. În  2016, femeia a candidat, pe listele PSD, pentru un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB).

În decembrie 2019, mandatul de consilier general al Danielei Dragne a încetat, după ce a fost exclusă din PSD. Problemele sale au început când a încetat să voteze cum îi dicta partidul.

Daniela Dragne a făcut parte din Adunările Generale ale Acționarilor ale Companiei Turistica SA, Companiei Agrement SA și Companiei Managementul Transportului SA. De asemenea, femeia a fost membru al conducerii Camerei de Comerț și Industrie Israel România și președinte al Organizația Femeilor Social Democrate filiala Israel. În 2018, ea era și vicepreședinte PSD sector 3. Totodată, Daniela Ileana Dragne este și membru al Sindicatului Tehnic al Tarom SA.

În 1987, Danielei Dragne i-a fost donată o cameră dintr-un apartament situat în Capitală. Ea deține și un autoturism Renault Megane fabricat în anul 2017.

În 2017, Daniela Dragne a câștigat aproape 270.000 de lei. Ea a primit peste 176.000 lei ca angajată a TAROM și 17.000 lei din indemnizația de consilier general. I-au mai intrat în cont 86.000 lei reprezentând titlu de plată pentru comoștenitor.

Potrivit News.ro, până să fie numită şef interimar al companiei Tarom, în 2017, Dragne a condus agenţia Tarom din Tel Aviv şi lucrează în cadrul Tarom de aproape 20 de ani.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *