Firma arădeană distribuitoare de produse pentru curățenie, campioana banilor publici! A avut aproape 9000 de contracte fără licitație în ultimii 5 ani
Compania din județul Arad care a devenit campioana banilor publici

Continuăm periplul printre campionii banilor publici cu o firmă dintr-un sat de lângă Arad. Compania are aproape 9000 de contracte fără licitație în ultimii cinci ani de zile. Numai în prima jumătate a acestui an, Side Grup a semnat aproape 1300 de înțelegeri comerciale fără să aibă niciun fel de concurență. Pe tot parcursul anului trecut, firma a parafat 2300 de contracte cu instituții publice din România. 

Side Grup a încheiat 2022 cu un rulaj de 210 milioane de lei. O parte din acești bani vin din nenumăratele contracte cu statul.

1.2 side afaceri
Compania Side Grup a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 210 miloane de lei

Managerii companiei și bugetarii care se ocupă de achiziții publice par să aibă conexiuni telepatice. Numai așa se poate explica faptul că ofertele publicate de Side Grup sunt imediat achiziționate de diferite instituții.

Pachetul firmei a fost cumpărat de Romsilva, după exact 21 de minute de la publicarea în sistemul de achiziții publice

Spre exemplu, pe 13 ianuarie 2022 angajații firmei au simțit că piața publică din România are nevoie de produse de curățenie. La ora 11 și 51 de minute au publicat un pachet de produse de curățenie denumit „Complexul Silva”. Peste exact 21 de minute funcționarii de la Regia Națională a Pădurilor, Romsilva au găsit și achiziționat respectivul pachet.

1.2 side romsilva
Pachetul cu produse de curățenie achiziționat de Regia Națională a Pădurilor

Angajații companiei au știut să urce în sistemul electronic de achiziții publice  exact ceea ce își doreau funcționarii de la Romsilva. Ei au scris chiar că pachetul respectiv urma să fie livrat la adresa Complexului Silva al instituției publice și l-au denumit corespunzător.

Conexiuni Misterioase: Cum Side Grup Domină Achizițiile Publice

Oferta companiei Side Grup de peste 100.000 de lei acceptată de MApN

Aceiași situație de comunicare directă se observă la MApN unde angajații Side Grup au știut exact câte farfurii de unică folosință au nevoie soldații de la o unitate militară din Sibiu. Ei au urcat oferta de peste 100 de mii de lei la ora 13 și 47 de minute, iar militarii au acceptat-o înainte de ora două și jumătate.

1.2 side mapn
Ofertele publicate de companie au fost achiziționate de MApN și Romsilva

Situații de acest gen se întâlnesc în multe dintre afacerile companiei care în afară de miile de facturi tăiate fără licitație a mai câștigat și 193 de licitații deschise. Acestea se adaugă altor 129 de proceduri simplificate.

1.2 side licitatii
Side Grup a câștigat 193 de licitații deschise

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *