Teșeleanu Vizer Putin

Cozmin Gușa a confirmat aseară la Realitatea Plus că autoritățile fac o anchetă legată de 300 de ucrainieni cazați la hotelul lui George Teșeleanu. Președintele FR Judo a spus că anchetatorii au cerut clarificări pentru că acesta ceruse decontări, iar presupușii ucrainieni erau judoka.
„Teșeleanu și-a luat banii de la statul român. Noi am fost întrebați la federație dacă au fost atâția pentru că ei au informații că au fost mai puțini și s-a decontat mai mult. Oamenii de la federație le-au spus că nu e o acțiune a noastră, a fost o acțiune a lui Marius Vizer prin Teșeleanu” a declarat Gușă.

https://lumeapolitica.ro/wp-content/uploads/2023/06/cozmin-gusa-confirma.mp4

Jurnalistul Mihai Belu a rezumat: „Practic, ucrainienii se refugiază la omul prietenului lui Putin” referindu-se la faptul că George Teșeleanu este omul lui Marius Vizer, cunoscut pentru relația sa intimă cu Vladimir Putin.

George Teșeleanu a încercat să preia șefia Federației Române de Judo susținut de Marius Vizer. Acesta din urmă este un controversat afacerist care tăriește de mai multă vreme în afara țării. El s-a remarcat prin prietania pe care a afișat-o cu Vladimir Putin.

Președinte al Federației Internaționale de Judo, Vizer a scandalizat lumea sportului atunci când a anunțat că sportivii din Rusia și Belarus vor fi primiți la mondialul de judo din Quatar. În acest timp, protejatul său, Geroge Teșeleanu deconta cazarea a 300 de refugiați din Ucraina despre care susținea că sunt judoca fugiți din calea războiului din această țară.

https://lumeapolitica.ro/wp-content/uploads/2023/06/mihai-belu-confirma-a.mp4

Realizatoarea emisiunii Culisele Statului Paralel, Anca Alexandrescu a prezentat caracatița mafiei din Constanța. Ea a făcut focus pe afacerile lui Felix Stroe, fostul ministru al transporturilor și ale milionarului Ion Dumitrache, socrul lui George Teșeleanu.

„Generația actuală de la PSD are legătură cu trecutul. Domnul Stroe nu are hârtie de colaborator al Securității, dar a fost abordat în acest sens. Cum se face că tot ei conduc acest județ la 30 de ani de la Revoluție” a întrebat retoric Anca Alexandrescu.

https://lumeapolitica.ro/wp-content/uploads/2023/06/Anca-1.mp4

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *