IMG 20210714 WA0008

După clanul Duduianu, PNL Sector 4 se aliază cu Robert Negoiță. Deputatul Pavel Popescu a numit un secretar-general care nu este membru al Partidului Național Liberal. După alegerile interne desfășurate cu bodyguarzi care l-au îmbrâncit pe Ludovic Orban, PNL Sector 4 pare a fi un butoi de pulbere.

PNL Sector 4 are șef de la partidul lui Liviu Negoiță

Prim-vicepreședinte al partidului este cumnatul interlopului Emi Pian. Secretar General a fost numit vicepreședintele Partidului Pro București 2020. Cosmin Vasile Tenu a candidat din această postură la consiliul local din Popești Leordeni.

Implicit, el a pierdut calitatea de membru al PNL. Conform Legii 14/2003 „Un cetățean român nu poate face parte în același timp din două sau mai multe partide politice”, Practic, PNL Sector 4 are un secretar-general care nu este membru al partidului.

Anomalia a fost semnalată de membrii PNL dar Pavel Popescu nu a putut să prezinte un punct de vedere oficial. Dincolo de problemele de ideologie, Cosmin Tenu are și probleme de legalitate.

El trebuia să declare pe proprie răspundere apartenența la PNL când s-a înscris în partidul lui Negoiță și vice-versa.

Cosmin Tenu Victor Ponta

Probleme penale pentru secretarul general al lui Pavel Popescu

Apartenența politică a lui Vasile Cosmin Tenu nu este singura incompatibilitate cu liberalismul.

În dosarul nr. 14125/3/2021 se judecă plangerea împotriva soluției de neurmarire/netrimitere în judecată decisă de procurori prin ordonanța nr. Ordd. 120/II-2/2021 din 14.04.2021 a Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

ANAF a facut plangere penala pentru Tenu Cozmin Vasile pentru aduse bugetului de stat în timpul în care era administrator al firmei Nimsoc Media SRL.

 

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *