Luchian PMP
Luchian Florin

Florin Luchian, debutant pe scena politică românească, a candidat, în anul 2016, pe listele Partidului Mișcarea Populară. El viza un post de consilier local la Primăria sectorului 6. Cu toate că a obținut funcția urmărită, din 2016 încoace, proaspătul politician nu a ieșit în evidență cu nimic.

Potrivit declarației de avere, Luchian Florin nu deține case sau terenuri, singura sa avere fiind un autoturism Mazda 6, fabricat în anul 2003.

În anul 2017, politicianul a câștigat 6.000 de lei în calitate de manager al SC Eleven Restaurant SRL și 14.000 de lei din indemnizația de consilier local la Primăria sectorului 6.

Luchian Florin controlează firma Rorenov SRL, pe care a înființat-o, în anul 2015, împreună cu Leucă Florentina Ramona. Aceasta a candidat în 2016, tot pe listele PMP, pentru un loc în Consiliul local al sectorului 6.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanțe, Rorenov SRL nu a funcționat, însă, niciodată.

Florentina Ramona Leucă este prietena lui Florin Luchian și este implicată la rândul ei în activitatea de la Eleven Restaurant.

Florin Luchian este membru al PMP și al Fundației Mișcarea Populară. El a fost recompensat cu funcția de administrator la Compania Municipală de Protecție Civilă și Voluntariat București SA. Aceasta este una dintre firmele înființate ilegal de primarul Gabriela Firea pentru a ascunde cheltuirea banilor publici.

Florin Luchian – experiența

Florin Luchian absolvit facultatea de drept a Universității Spiru Haret în anul 2012. Experiența sa managerială a început în 2015 la Asunto Comserv SRL, o pizzerie din Sectorul 1 unde a lucrat un an. Aceasta pare a fi perioada maximă de muncă a politicianului în mediul privat.

În perioada 2016 – 2017 a fost manager de restaurant. Aceste ocupații care l-au recomandat pentru funcția de administrator într-o mare companie a Primăriei Municipiului București.

Apropierea de Firea și o tentativă de a prelua organizația PMP Sector 6 l-au pus pe Luchian în conflict cu Traian Băsescu. Liderul PMP i-a retras sprijinul politic la o ședință de partid de la jumătatea lui 2018.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *