Adrian Fătu
PNL

Adrian Fătu

Adrian Fătu este un politician tânăr, dar care are deja o experiență de zece ani în acest domeniu. În prezent, Adrian Fătu se află la finalul celui de-al doilea mandat consecutiv de consilier local la Sectorul 3. Dacă în anul 2012 Fătu Adrian a candidat pe listele PDL, în anul 2016 el a candidat pentru această funcție pe listele PNL.

Politicianul este jurist și mediator. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Nicolae Titulescu în anul 2007. În anul 2008 era deja angajat pe post de consilier juridic la Primăria Municipiului București.

Potrivit declarației de avere, Adrian Fătu nu are pe numele său case, terenuri, mașini, dar nici împrumuturi. În anul 2018, singurul său venit declarat a fost indemnizația de consilier local, în valoare de 12.000 de lei.

În anul 2012, Fătu a înființat Delta Luminos SRL, fiind asociat unic. În mai 2017, politicianul i-a cedat societatea tatălui său, Fătu Costică.

În 2018 Delta Luminos SRL a raportat un profit de peste 20.000 de lei, la o cifră netă de afaceri care a depășit 200.000 de lei. În 2017, compania a înregistrat un profit de aproximativ 36.000 de lei, în condițiile în care cifra netă de afaceri a fost de numai 6.000 de lei.

Potrivit linkedin.com, din anul 2017 Adrian Fătu este sales manager al Elite Store, magazin online specializat pe comertul cu produse din tutun, tigari electronice, bauturi alcoolice si accesorii de lux. De asemenea, din anul 2019, Fătu este manager al EU Marketplace (tutungerie online) și Revanzator.ro. Niciuna dintre aceste funcții nu a fost menționată în declarațiile de avere și de interese.

 

 

Related posts

Valerica Honțaru

George Dumitrescu

Cristinel Buznicea

George Dumitrescu

PNL a depus la BEC listele de candidați pentru alegerile parlamentare. Orban: „PSD nu a murit. PSD se zvârcolește”

Andrada Ionescu

Klaus Iohannis, despre negocierile dintre partide: „Dacă este Orban, îl accept, dacă este Cîțu, îl accept”

Andrada Ionescu

Gabriela Firea: Persoanele aflate în carantină sau izolare nu vor putea vota la alegerile parlamentare, nu vor putea solicita urna mobilă

Andrada Ionescu

Ludovic Orban: Avem două variante de negociere, Cîțu șef la Senat și subsemnatul premier sau Cîțu premier și eu la şefia Camerei Deputaților

Andrada Ionescu

Leave a Comment