Sector 3
PNL

Adrian Lozinschi

Lozinschi Adrian este un politician din Sectorul 3 al Capitalei care a intrat în 2012 în Consiliul Local Sector 3 în 2012 din partea USL și în 2016 de pe locul 5 pe lista PNL. La data alegerii sale, nu avea casă
și nu deținea terenuri, dar se plimba cu o mașină Audi din 2002.
Surprinzător pentru un politician care nu are unde să locuiască, Adrian Lozinschi l-a împrumutat împreună cu soția Andreea Lozinschi pe Dumitru Cosmin Marius cu suma de 40.000 de euro.
Acest împrumut este cu atât mai dubios, cu cât familia Lozinschi avea la data împrumutului datorii totale la bănci în valoare de 80.000 de lei. Atât Adrian Lozinschi cât și soția sa lucrează la stat. El este angajat al Oficiului Național Registrul Comerțului, iar ea este angajată a Camerei de Comerț și Industrie a României.
Politica i-a deschis lui Adrian Lozinschi apetitul pentru afaceri. În 2013, la un an de la intrarea în consiliul local devine asociat și administrator al firmei Vertical Sign, o societate care mai mult a generat pierderi decât câștiguri din comerțul de haine.
În 2014, Lozinschi a mărit datoria familiei cu un credit de 87.000 de lei contractat de la Raiffeisen Bank pe o perioadă de zece ani.

Related posts

Dan Barna nu vrea să colaboreze cu „oameni care până nu demult l-au susținut pe Liviu Dragnea”. Traseismul politic PSD-PNL pune în pericol alianța cu liberalii

Constantinescu Gabriel

Alin Ionuț Voicu

Andreea Cristescu

Starea de urgență ar putea fi din nou impusă, indiferent de „costurile politice”, spune senatorul PNL Daniel Fenechiu

Constantinescu Gabriel

Ponta dezvăluie trocul PSD-PNL: „nu intră la Guvernare, dar va vota guvernul”

Constantinescu Gabriel

Florin Fleancu

Andreea Cristescu

PNL a scăzut în sondaje, dar rămâne liderul încrederii românilor. De unde vine pericolul

Leave a Comment