Sector 3
PNL

Adrian Lozinschi

Lozinschi Adrian este un politician din Sectorul 3 al Capitalei care a intrat în 2012 în Consiliul Local Sector 3 în 2012 din partea USL și în 2016 de pe locul 5 pe lista PNL. La data alegerii sale, nu avea casă
și nu deținea terenuri, dar se plimba cu o mașină Audi din 2002.
Surprinzător pentru un politician care nu are unde să locuiască, Adrian Lozinschi l-a împrumutat împreună cu soția Andreea Lozinschi pe Dumitru Cosmin Marius cu suma de 40.000 de euro.
Acest împrumut este cu atât mai dubios, cu cât familia Lozinschi avea la data împrumutului datorii totale la bănci în valoare de 80.000 de lei. Atât Adrian Lozinschi cât și soția sa lucrează la stat. El este angajat al Oficiului Național Registrul Comerțului, iar ea este angajată a Camerei de Comerț și Industrie a României.
Politica i-a deschis lui Adrian Lozinschi apetitul pentru afaceri. În 2013, la un an de la intrarea în consiliul local devine asociat și administrator al firmei Vertical Sign, o societate care mai mult a generat pierderi decât câștiguri din comerțul de haine.
În 2014, Lozinschi a mărit datoria familiei cu un credit de 87.000 de lei contractat de la Raiffeisen Bank pe o perioadă de zece ani.

Related posts

Cristinel Buznicea

George Dumitrescu

Ludovic Orban: parlamentarii „au votat fără să aibă discernământ” împotriva miniștrilor PNL, în comisii

Constantinescu Gabriel

Gheorghe Amzar

George Dumitrescu

PSD atacă programul de guvernare propus de Ludovic Orban cu metode populiste

Constantinescu Gabriel

Rareș Bogdan a spus de ce a fost nevoie ca PNL să preia puterea. „Am înghițit niște broaște râioase…”

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, candidat pentru Primăria Capitalei din Partea PNL. Cum s-a decis Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment