PNL Sector 5 Bogdan Jelea
Bogdan Jelea

Jelea Bogdan Ion este exemplul tipic de politician care a gustat tot timpul din tortul AGA și al CA-urilor din diverse întreprinderi de stat. Consilier local anonimla Sectorul 5 din partea PNL, Jelea
nu a ieșit deloc în evidență. El a stat în umbra partidului și a liderilor săi, fără să deranjeze pe nimeni și a adunat stipendii de la diverse instituții de stat încă neprivatizate.
Anul 2007 îl găsea pe Jelea în postura de membru în diferite comitete și comisii la Delfincom, Ceprohart, CFR Marfă și Ciprom. În acel an îi mersese bine și își cumpărase un apartament în zona Pieței Victoriei din București. Jelea era și consilier al Ministrului Economiei, consilier la Camera Deputaților, expert la Guvern și economist la o societate comercială.
Bogdan Ion Jelea era un fel de factotum al politicii liberale. Cinci ani mai târziu lucra doar în mediul privat. Ce e drept primea un miliard de lei vechi de la reprezentanța din România a unei firme care vindea aparate pentru industrie, loc de unde probabil că și-a folosit cunoștiințele de la Ministerul Economiei.
Aceleași cunoștiințe l-au ajutat să devină expert la Conpet SA, firmă de stat, unde a lucrat în 2013 și membru al CA de la ISCTR.
În 2014, din nou Jelea a fost fericit, el inserându-se în diferite locuri calde și patronate politic. Așa îl găsim, în afară de Conpet SA și ISCTR și în postura de specialist PR detașat la Palatul CFR SA sau în postura de director general adjunct al Societății Naționale a Apelor Minerale SA.
În 2015, Jelea Bogdan Ion, căsătorit de această dată își sporește averea. El cumpără o casă mai mare împreună cu soția sa Ilinca Ana Maria Jelea. La rândul său, fata este implicată în lumea ascunsă a funcționarilor mici cu bani mari. Fata lucrează ca și consilier personal la un minister și era partenera perfectă pentru un asemenea politician.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *