Claudia Ramona Pop
PNL

Claudia Ramona Pop

Avocat, cu o experiență de 15 ani în politică, Claudia Ramona Pop este, din 2016, consilier local la Sectorul 5. Ea a candidat pe listele Partidului Național Liberal.

Originară din Șimleu Silvaniei, Ramona Claudia Pop a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Bogdan Vodă din Cluj Napoca. Ulterior, a urmat cursurile unui master la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu.

Din anul 2007, Pop Claudia Ramona este membru al Baroului București. În 2019 a candidat la demnitatea de Decan al Baroului București.

Claudia Pop se descrie ca fiind „sinceră, serioasă, ambițioasă, veselă, energică, romantică, optimistă, hotărâtă și dornică de reușite”.

Ramona Pop deține un apartament de aproape 80 de mp situat în Capitală, achiziționat în 2004. De asemenea, Claudia Pop deține un autoturism Kia Sportage, fabricat în anul 2015.

În anul 2018, femeia a câștigat aproximativ 240.000 de lei. Ea a luat 6.000 de lei din indemnizația de consilier local. Circa 220.000 de lei au provenit din avocatură. Femeia încasează și 20.000 de lei din pensia de întreținere a fiicei sale minore de la tatăl acesteia, Adrian Bucur.

Pop este membru al biroului politic al PNL sector 5, iar înainte de a intra în politică a fost director de licitații la Mobexpert și director de vânzări la SC Agressione Group SRL.

Related posts

Robert Negoiță nu va avea sprijinul PNL la alegerile locale, a spus senatorul Daniel Fenechiu

Lucian Mihai Scripcaru

George Dumitrescu

George Matei

George Dumitrescu

Nicușor Dan a fost nominalizat candidat PNL dar nu exclude susținerea USR-Plus. Cum explică varianta candidatului unic al dreptei

Constantinescu Gabriel

Viza de flotant la alegerile locale, motiv de conflict între PNL și USR. Cum afectează votul la moțiunea de cenzură

Constantinescu Gabriel

PSD atacă programul de guvernare propus de Ludovic Orban cu metode populiste

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment