Cristi Pascu

Cristi Pascu este cel mai cunoscut antreprenor din industria cosmetică. El s-a implicat recent în politică din partea Partidului Național Liberal. Pascu a candidat la alegerile locale din 2020 pe listele PNL în Sectorul 6 din București. Antreprenorul și-a găsit loc și pe listele de Camera Deputaților.

Cristi Pascu este născut în 1974 și a devenit cunoscut după ce a lansat lanțul de saloane cosmetice care îi poartă numele. El a investit și în alte tipuri de afaceri din domenii diferite. Vreme de zece ani, politicianul a pus bazele unui imperiu, iar numele său a devenit sinonim cu succesul.

„Antreprenoriatul este a doua mea natură. Am deschis prima afacere încă din anul 2000. Concomintent am început și colaborarea cu prima emisiune de Beauty din România: STIL (by Andreea Raicu). A urmat dezvoltarea propriei rețele de saloane de frumusețe în 2005. Ulterior o nouă implicare în media ca prezentator la EuforiaTV.” spune Cristi Pascu pe pagina oficială de candidat la alegerile parlamentare din 2020.

Politicianul s-a implicat și în dezvoltarea Dreams Time, o corporație din Statele Unite care este unul dintre cei mai mari furnizori pe piața de multimedia. În paralel, Cristi Pascu s-a implicat și în afacerile din domeniul medical unde a gestionat un important importator de tehnică medicală.

Antreprenorul este președintele Organizației Oamenilor de Afaceri din Sectorul 6. Deși imaginea lui publică este legată de industria de înfrumusețare unde a cunoscut prima dată succesul, Cristi Pascu rămâne un om de afaceri cu portofolii diversificate.

„Între timp am fost acționar în mai multe firme din domenii diverse (sisteme de supraveghere și control, IT, construcții)” spune omul de afaceri.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *