PNL, Sector 5
Marius Bereanu

Marius Bereanu este un politician liberal intrat în consiliul local al Sectorului 5 în anul 2012. Atunci când nu se ocupă de politică, Bereanu lucrează tot pentru stat la Regia Autonomă de Transport București
, destinația preferată a multor politicieni din eșaloanele inferioare.
În 2012, când a acces în forul de conducere al Sectorului 5, Marius Bereanu locuia într-un apartament cumpărat în 1991, dar conducea un Mercedes vechi de 3 ani. Atunci singurul său venit era pensia militară.
În anul 2006, Marius Bereanu a contractat mai multe împrumuturi totalizând 24.000 de euro, dar aparent nu a cheltuit banii pe ceva care să apară în declarația de avere. La rândul ei, soția lui Marius Bereanu lucrează tot la stat. Nicoleta Bereanu este angajată a Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 6. La intrarea lui Marius în consiliul local veniturile celor doi erau de 42000 de lei pe an (în jur de 3500 de lei pe lună).
În 2015, deja regăsim în declarația lui Bereanu un venit de 34.000 de lei pe lună de la RATB unde, spune el, este referent de specialitate. Practic, drept recompensă pentru activitatea politică, pensionarul din armată a primit o funcție sigură, liniștită și inodoră la firma de transport a Primăriei București unde aparent se ocupă de Serviciul de Pază și Protecție al autobuzelor.
El a lucrat în armată din 1985 până în 2008 când a ieșit la pensie. Marius Bereanu avea 45 de ani în momentul în care a părăsit armata. El este născut la data de 17 iunie 1963 la Hunedoara.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *