Consilier local PNL
Partidul Național Liberal

Marius Ghincioiu este un politician liberal care a intrat în Consiliul Local al Sectorului 5 în 2012 pe listele USL. La momentul candidaturii era director economic la Lomar Media și a primit loc eligibil
pe liste ca și vice-președinte al TNL Sector 5.
A contat probabil și faptul că Marius Ghincioiu este fiul colonelului SPP Dumitru Lorel Ghincioiu. Ovidiul Lorel Ghincioiu, celălalt fiu al SPP-istului deține firmele Lomar Media și Lomar Agrotrade. Administrația Prezidențială a atribuit direct, pe 12 iunie 2017, un contract de prestări de servicii pentru dirigenție de șantier. Lucrările, în valoare de 36.000 de lei, vor fi realizate de firma Lomar Grup SRL, în care asociat unic și administrator este Dumitru Lorel Ghincioiu, colonel în rezervă al Serviciului de Protecție și Pază. Societatea fostului ofițer SPP nu este la primul contract cu instituții publice, atribuite în mod direct, toate pentru servicii de dirigenție de șantier.
Marius Ghincioiu a intrat în Consiliul Local al Sectorului 5 cu două terenuri de aproximativ 3200 mp în județul Brașov, fără case, cu bijuterii de 5200 euro și datorii de peste 20.000 de euro la bănci.
Patru ani mai târziu Marius Ghincioiu era angajat, ca mulți alți tineri politicieni liberali, la Registrul Auto Român cu un salariu de aproape 30.000 de lei. El a încercat fără succes în 2016 să schimbe locul de la Consiliul Local al Sectorului 5 cu unul similar la Consiliul Local al Sectorului 1. Alegătorii au fost de altă părere.
Firma fratelui său, Lomar Agrotrade activează în domeniul extrem de sensibil al fructelor și legumelor având un stand deschis în celebra Su Market, locul din care mai mulți cetățeni arabi au dispărut în ultimii ani împreună cu părți semnificative din banii care în alte condiții trebuiau să ajungă la bugetul de stat. Lomar Grup, firma tatălui a câștigat mai multe contracte publice la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară sau Institutul Național de Statistică.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.