Rawan Abu Daher PD UNPR
PNL

Rawan Abu Daher

Rawan Abu Daher este o ciudățenie politică plecată de la PDL la UNPR pentru ca în 2016 să susțină partidul naționalist al lui Daniel Ghiță, PRU. Rawan a apărut în politica mare în 2012 când a reușit să se insereze pe listele PDL pentru Consiliul Local al Sectorului 2. Aflat în grațiile Ancăi Boagiu, tânărul a ajuns consilier.
Cariera politică
Rawan Abu Daher era unul dintre sateliții liderului PNL Sector 2, Anca Boagiu. El lucrase până în momentul candidaturii la CNADNR, instituție din subordinea Ministerului Transporturilor unde șefa sa de partid era ministru.
Avea un teren, o mașină modestă și bijuterii de 7000 de euro. La finalul mandatului vânduse și terenul și mașina pe sume modice și nici nu mai lucra la CNADNR.
Controversele lui Daher
Politicianul are o serie de controverse cu privire la nume. În unele documente se numește Rawan Abu Daher, în altele Rawan Abou Daher, iar în altele Ra wan Abu Daher. El a fost prezentat de presă ca fiind consilierul Elenei Băsescu, lucru negat apoi atât de fata președintelui din acel moment, Traian Băsescu, cât și de către Rawan.
De asemenea, este greu de imaginat cum a trăit Rawan în timpul în care a ocupat funcția de consilier local având în vedere că el nu a obținut venituri.
O altă controversă este cea legată de felul în care Rawan a plecat la UNPR în momentul în care o breșă legislativă a reușit să permită consilierilor locali să își schimbe partidul.
Deși se spune faptul că Rawan este fiul unui bogat saudit stabilit în România, nu am reușit să stabilim o legătură clară pe care să o putem prezenta în fața cititorilor noștri.

Related posts

Viza de flotant, cel puțin 60 de înainte de alegerile locale. Amendamentele PNL la legea celor două tururi de scrutin

Constantinescu Gabriel

Nicușor Dan, candidat pentru Primăria Capitalei din Partea PNL. Cum s-a decis Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

Tăriceanu, gata să pornească moțiunea de cenzură împotriva Guvernului. Ce trebuie să evite Executivul

Constantinescu Gabriel

Trei zile de vot în diaspora pentru alegerile parlamentare. Inițiativă legislativă promovată de Alina Gorghiu, Daniel Fenechiu şi Florin Roman

Constantinescu Gabriel

Virgil Adrian Suvac

George Dumitrescu

Gabriela Firea crede că desemnarea lui Florin Cîțu grăbește anticipatele. A explicat totul într-un banc

Constantinescu Gabriel

1 comment

Abu-Daher 30 octombrie 2018 at 13:59

Va salut domnule Dumitrescu!
Cum-necum am gasit articolul de mai sus, pe care trebuie să recunosc că l-am citit cu o oarecare stupoare.
Va asigur de toată bunăvoința mea in a elucida absolut toate aspectele legate de cariera politica a “ciudateniei” Rawan Abu-Daher. Va rog sa-mi lăsați un număr de telefon sau adresa de email in privat pe Facebook si va promit ca va voi contacta. Mulțumesc anticipat pentru oportunitatea de-a lamuri lucrurile.

Rawan Abu-Daher

Reply

Leave a Comment