Virgil Suvac
Adrian Suvac

Originar din județul Galați, Suvac Virgil – Adrian este, din 2016, consilier local la primăria sectorului 1. Membru al Partidului Național Liberal (PNL), Virgil – Adrian Suvac este, în prezent, secretar în comisia de comerț, prestări servicii către populație și promovare inițiativă privată – domeniul comerț și privatizare.

Virgil Suvac este reprezentant în consiliile de administrație și în comisiile pentru evaluarea instituțiilor de învățământ pre universitar. În Sectorul 1 monitorizează grădinițele nr. 46 și 47.

Absolvent al Colegiului Vasile Alecsandri din Galați, Suvac și-a definitivat studiile la Facultatea de Administrație Publică a SNSPA.

Adrian Suvac s-a căsătorit cu Elena Suvac (fostă Burluc) în 2014, în comuna gălățeană Independența. În 2015, cei doi au făcut un credit pe 30 de ani. Soții Suvac au achiziționat un apartament cu suprafața de 76 mp în cartierul bucureștean Dămăroaia. Prețul a fost de cu 288.000 de lei. Soții Suvac dețin și au autoturism marca BMW, fabricat în anul 2016.

Potrivit declarației de avere depuse în 2018, veniturile lui Virgil – Adrian Suvac au fost compuse din salariul de la RA-APPS SAIFI, în valoare de 30.000 de lei și din indemnizația – de consilier local la primăria sectorului 1, în valoare de 11.000 de lei. Soția lui Virgil Suvac lucrează la spitalul din Țăndărei, Ialomița. Doamna Suvac este în prezent în concediu de maternitate. Potrivit declarației de avere depusă de Adrian Suvac, a primit, în 2018, 20.400 de lei. Elena Suvac, este medic specialist oftalmolog.

Totodată, Suvac Virgil – Adrian este și administrator al firmei Three Wings Solutions SRL, el deținând și 50% din acțiuni în valoare de 200 de lei. Firma este specializată în IT&C. Politicianul a înregistrat marca PickByClick la OSIM. Site-ul intermediază contracte între free-lanceri și clienții finali în diferite domenii de activitate. Domeniul este înregistrat pe persoană fizică (Adrian Suvac). Design-ul și exploatarea sunt realizate pe firmă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *