Alin Ionuț Voicu
PSD

Alin Ionuț Voicu

Alin Ionuț Voicu este o altă tânără speranță a politicii românești. El a candidat, în anul 2016, pe listele Alianței electorale PSD+UNPR, pentru un loc în Consiliul Local al Sectorului 3.

Voicu este președintele Comisiei de Rezolvarea Problemelor Sociale și Protecția Copilului din Sectorul 3. El este membru CA al școlilor gimnaziale nr. 75 și 199. Consilierul face parte și din CA al Liceului Banjamin Franklin.

Potrivit declarației de avere, în anul 2018, politicianul a câștigat circa 30.000 de lei. El a luat 12.000 de lei din indemnizația de consilier local. El a mai încasat aproape 18.000 de lei în calitate de consilier la cabinetul unui parlamentar.

Voicu declară că nu are nici locuință proprietate personală și nici mașină. Practic, în 2019 el supraviețuit din 2500 de lei pe lună din care a trebuit să-și plătească și chiria.

În anul 2016, înainte de a a-și încerca norocul în politică, Ionuț Alin Voicu era mentor în cadrul Centrului de Resurse pentru Romi și expert tehnic de implementare în cadrul Asociației Române pentru Transparență. Și după intrarea în politică Ionuț Voicu se implică activ în proiecte legate de rromi.

Voicu a studiat Administrație Publică la Universitatea Spiru Haret din București, în perioada 2007 – 2010.

Related posts

Primarii PSD au dublat capacitățile de testare a coronavirusului, pretinde Marcel Ciolacu. #GuvernulOrbanNUtestează”

Constantinescu Gabriel

Gheorghe Amzar

George Dumitrescu

Președintele Iohannis a atacat PSD de față cu aleșii partidului. A spus direct ce gândește

Constantinescu Gabriel

Ionel Florian Lixandru

George Dumitrescu

Cosmin Constantin Bărbălău

George Dumitrescu

Florinel Bolos

A.M. Ionescu

Leave a Comment