Trocan George PSD
Andrei George Trocan

Andrei George Trocan a început a apărut pe firmamentul politicii ca șef al serviciului de achiziții de la Administrația Școlilor, Liceelor și Grădinițelor din Sectorul 4 în anul 2014. În perioada 2014 – 2017 el a depus declarații de interese din care nu reiese că ar fi administrator sau asociat la vreo firmă. El deținea, la numirea în funcție un apartament de 47 mp în București, pe care cineva îl donase în 2016. Andrei George Trocan ajunsese la ASLG Sector 4 tot de la o instituție a statului. El lucrase până în 2014 la Regia Autonomă Rasirom de unde încasa un venit anual de 16000 de lei.
Doi ani mai târziu, Trocan a fost propulsat de PSD pe listele de candidați la Consiliul Local al Sectorului 4. Tot atunci el a reușit un schimb imobiliar cedând apartamentul de 47 mp pentru unul de 61 mp. Acest lucru i-a adus și o datorie de 45000 de lei la BRD. Este neclar cum a considerat banca faptul că el poate să plătească ratele din moment ce venitul său lunar era de 286 de euro, sub venitul mediu.
Andrei George Trocan a câștigat un post de consilier local, iar noua postură i-a adus și recunoașterea în partid unde a fost numit șeful tinerilor social democrați din Sectorul 4. Din 2018, el a fost numit vice-primar al Sectorului 4. Cu această ocazie, în declarația sa de avere au apărut bijuterii și ceasuri în valoare de 10.000 de euro despre care susține că au fost moștenite de la familie.
Postura de vice-primar i-a adus lui Trocan și o majorare impresionantă a venitului. Salariul i-a crescut de 6,5 ori la 100000 de lei anual. Raluca Trocan, sora politicianului lucrează la firma Mediamark Communication, o firmă deținută de Popa Clara Dana.
Andrei George Trocan s-a născut la data de 20 mai 1987 în București. A urmat cursurile prestigiosului Colegiu Național Sf. Sava și apoi a absolvit Academia de Științe Economice.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *