Image default
PSD

BĂDULESCU AURELIAN

Un avocat cu un comportament care lasă de dorit a ajuns, în anul 2016, viceprimar general al Capitalei. Este vorba despre Aurelian Bădulescu, care a candidat pe listele Alianței electorale PSD + UNPR.

Recent exclus din PSD, bărbatul nu se află la prima experiență în cadrul Consiliului General al Municipiului București (CGMB). În perioada 2008-2012, el a făcut parte din CGMB ca reprezentant al partidului lui Gigi Becali. Dealtfel, Bădulescu l-a reprezentat pe omul de afaceri în mai multe dosare.

Aurelian Bădulescu este președinte al Asociației Naționale a Autorităților Teritoriale de Ordine Publică. Totodată, e este membru al Uniunii Naționale a Barourilor din România.

Bădulescu Aurelian deține jumătate dintr-un teren agricol cu suprafața de 4.500 mp, cumpărat în 2007. Imobilul este situat în com. Păulești din jud. Satu-Mare.

Bărbatul a declarat și un împrumut în valoare de 250.000 euro, primit în 2014 de la Axinte Maria Alexandra, scadent în 2015.

Potrivit declarației de avere, Bădulescu a câștigat în 2017 aproape 125.000 lei – 102.000 lei din indemnizația de viceprimar și peste 20.000  lei în calitate de președinte al ATOP. O nimica toată comparativ cu veniturile obținute pe vremea în care practica avocatura. Conform declarației de avere pe care a depus-o la începutul mandatului, Bădulescu Aurelian a declarat, în 2015, venituri în valoare de peste 340.000 lei.

Related posts

Klaus Iohannis, despre negocierile dintre partide: „Dacă este Orban, îl accept, dacă este Cîțu, îl accept”

Andrada Ionescu

Primarii PSD au dublat capacitățile de testare a coronavirusului, pretinde Marcel Ciolacu. #GuvernulOrbanNUtestează”

Constantinescu Gabriel

Adrian Năstase atacă crunt PSD. Se consideră nebăgat în seamă după ce a fost închis pentru corupție

Constantinescu Gabriel

Un bărbat a murit în Gorj încercând să dea jos un banner al PSD

Constantinescu Gabriel

Dumitru Buzatu a refuzat să poarte mască la ședința CJ Vaslui și a făcut scandal cu liberalii: „Vreţi să ne luăm la bătaie?”

Constantinescu Gabriel

Raluca Turcan, despre parlamentarii PSD trecuți la PNL: „Până la urmă, cine este fără de păcat?

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment