Doicin Cristian

Cristian Doicin este inginer, profesor universitar și decan al Facultății de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnice din București (UPB), din 2012. El a intrat în prima linie a politicii în anul 2016.

În 2016, Cristian Vasile  Doicin a obținut un loc în Consiliul General al Municipiului București (CGMB). Bărbatul a candidat pe listele Alianței electorale PSD + UNPR.

Situația financiară a lui Cristian Doicin

Potrivit declarației de avere, politicianul deține un autoturism Skoda Octavia, fabricat în 2006.

În 2018, Cristian Vasile Doicin a câștigat aproximativ 177.000 de lei. Bărbatul a încasat aproape 157.000 lei de la UPB (salariu, comisii doctorat, proiecte, plata cu ora). El a mai primit circa 3.000 lei de la Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) pentru evaluări. I-au mai intrat în cont 2.000 lei pentru evaluările realizate pentru Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării. Este vorba despre o instituție publică aflată în subordinea Ministerului Educației Naționale. Tot 2.000 lei a primit și ca membru al comisiilor de doctorat din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. Cristian Vasile Doicin și-a rotunjit veniturile cu indemnizația de consilier general în valoare de peste 13.000  lei.

Bărbatul este membru în Adunarea Generală a Acționarilor din cadrul mai multor companii municipale. Este vorba despre Parking București SA, Pază și Securitate București SA și Trustul de Clădiri Metropolitane București SA.

Totodată, Doicin este membru al unor asociații profesionale și sindicale. Printre acestea se numără Asociația de Fabricație Aditivă din România (AFAROM), Asociația Alumni – IMST și Asociația Managerilor și Inginerilor Economiști din România (AMIER). Bărbatul este memru și al Asociației Universitare de Ingineria Fabricației (AUIF), Asociației Generale a Inginerilor din România (AGIR) și Uniunii Sindicatelor Cadrelor Didactice din UPB.

Cristian Doicin a absolvit Facultatea de Tehnologia Construcţiilor de Maşini din cadrul Institutului Politehnic din Bucureşti, în 1990. Zece ani mai târziu, bărbatul a terminat și Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de valori din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti.

Doicin Cristian Vasile a fost căsătorit cu Luminița Doicin, profesor la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Capitală.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *