Sector 1
PSD

Doru Iamandi

Doru Iamandi este un consilier local PSD din Sectorul 1. Provenit din rândurile studenților social-democrați, Iamandi este absolvent de Politehnică și a fost ales pentru prima dată să reprezinte
interesele locuitorilor din Sectorul 1 în 2012, câștigând al doilea mandat în 2016.
Născut pe 15 ianuarie 1988 în Tecuci, Doru Iamandi s-a mutat la București după absolvirea liceului Calistrat Hogaș. A urmat cursurile Facultății de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnice București fiind specializat în Roboți Industriali și apoi a absolvit un program masteral al aceleiași instituții de învățământ cu specialitatea „Managementul echipelor virtuale”. În timpul facultății a fost președinte al Asociației Studenților din facultatea sa. Având în vedere că tot ce mișca în Politehnică era coordonat de social democrata Ecaterina Andronescu, pentru Iamandi, PSD a fost direcția firească în politică.
Până în 2012 el a pendulat între diferite funcții în Politehnică pentru ca apoi să fie propulsat pe lista de candidați ai PSD la alegerile locale. Aparent, conform CV-ului din 2012 până în 2014 nu a avut altă ocupație în afara de celei de consilier local.
Doru Iamandi s-a angajat apoi în 2014 în cadrul unui proiect POSDRU operat de UGIR 1903 și ca director adjunct al firmei Save Company Group SRL, o firmă cu un singur angajat, datorii de 75.000 de euro și o cifră de afaceri de 25.000 de euro. Firma este deținută de afaceristul teleormănean Mihai Save, soțul starletei Andreea Florentina Ispas cunoscută și sub numele de scenă „Yamira”.
Din 2014 a fost recompensat cu funcția de director al Casei de Cultură a Studenților din București.
Doru Iamandi are un teren agricol în Galați, o Lada din 1978 și o motocicletă Honda din 2000. Consilierul local este dator la bănci cu 20.000 de euro.
În 22 octombrie 2014 fondează firma Doralin Trading SRL, iar în 9 decembrie 2015 decide dizolvarea acesteia. Firma a avut un rulaj de 45.000 de lei în 2014, dar nu se cunoaște bilanțul din anul radierii și nici motivele acesteia.

Related posts

Ionela Marinescu

George Dumitrescu

Viorel Daniel Chirvasa

George Dumitrescu

Mircea Ardeleanu

George Dumitrescu

O „campanie mizerabilă” s-a desfășurat împotriva Guvernului în ultimele luni, a spus Ludovic Orban

Constantinescu Gabriel

PSD atacă programul de guvernare propus de Ludovic Orban cu metode populiste

Constantinescu Gabriel

Constituția, adusă la ședința PSD. Juriștii din partid caută un răspuns în 1.650 de pagini la criza politică pe care au provocat-o

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment