Sector 1
PSD

Doru Iamandi este un consilier local PSD din Sectorul 1. Provenit din rândurile studenților social-democrați, Iamandi este absolvent de Politehnică și a fost ales pentru prima dată să reprezinte
interesele locuitorilor din Sectorul 1 în 2012, câștigând al doilea mandat în 2016.
Născut pe 15 ianuarie 1988 în Tecuci, Doru Iamandi s-a mutat la București după absolvirea liceului Calistrat Hogaș. A urmat cursurile Facultății de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnice București fiind specializat în Roboți Industriali și apoi a absolvit un program masteral al aceleiași instituții de învățământ cu specialitatea „Managementul echipelor virtuale”. În timpul facultății a fost președinte al Asociației Studenților din facultatea sa. Având în vedere că tot ce mișca în Politehnică era coordonat de social democrata Ecaterina Andronescu, pentru Iamandi, PSD a fost direcția firească în politică.
Până în 2012 el a pendulat între diferite funcții în Politehnică pentru ca apoi să fie propulsat pe lista de candidați ai PSD la alegerile locale. Aparent, conform CV-ului din 2012 până în 2014 nu a avut altă ocupație în afara de celei de consilier local.
Doru Iamandi s-a angajat apoi în 2014 în cadrul unui proiect POSDRU operat de UGIR 1903 și ca director adjunct al firmei Save Company Group SRL, o firmă cu un singur angajat, datorii de 75.000 de euro și o cifră de afaceri de 25.000 de euro. Firma este deținută de afaceristul teleormănean Mihai Save, soțul starletei Andreea Florentina Ispas cunoscută și sub numele de scenă „Yamira”.
Din 2014 a fost recompensat cu funcția de director al Casei de Cultură a Studenților din București.
Doru Iamandi are un teren agricol în Galați, o Lada din 1978 și o motocicletă Honda din 2000. Consilierul local este dator la bănci cu 20.000 de euro.
În 22 octombrie 2014 fondează firma Doralin Trading SRL, iar în 9 decembrie 2015 decide dizolvarea acesteia. Firma a avut un rulaj de 45.000 de lei în 2014, dar nu se cunoaște bilanțul din anul radierii și nici motivele acesteia.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *