Sector 1
PSD

Doru Iamandi

Doru Iamandi este un consilier local PSD din Sectorul 1. Provenit din rândurile studenților social-democrați, Iamandi este absolvent de Politehnică și a fost ales pentru prima dată să reprezinte
interesele locuitorilor din Sectorul 1 în 2012, câștigând al doilea mandat în 2016.
Născut pe 15 ianuarie 1988 în Tecuci, Doru Iamandi s-a mutat la București după absolvirea liceului Calistrat Hogaș. A urmat cursurile Facultății de Ingineria şi Managementul Sistemelor Tehnologice din cadrul Universității Politehnice București fiind specializat în Roboți Industriali și apoi a absolvit un program masteral al aceleiași instituții de învățământ cu specialitatea „Managementul echipelor virtuale”. În timpul facultății a fost președinte al Asociației Studenților din facultatea sa. Având în vedere că tot ce mișca în Politehnică era coordonat de social democrata Ecaterina Andronescu, pentru Iamandi, PSD a fost direcția firească în politică.
Până în 2012 el a pendulat între diferite funcții în Politehnică pentru ca apoi să fie propulsat pe lista de candidați ai PSD la alegerile locale. Aparent, conform CV-ului din 2012 până în 2014 nu a avut altă ocupație în afara de celei de consilier local.
Doru Iamandi s-a angajat apoi în 2014 în cadrul unui proiect POSDRU operat de UGIR 1903 și ca director adjunct al firmei Save Company Group SRL, o firmă cu un singur angajat, datorii de 75.000 de euro și o cifră de afaceri de 25.000 de euro. Firma este deținută de afaceristul teleormănean Mihai Save, soțul starletei Andreea Florentina Ispas cunoscută și sub numele de scenă „Yamira”.
Din 2014 a fost recompensat cu funcția de director al Casei de Cultură a Studenților din București.
Doru Iamandi are un teren agricol în Galați, o Lada din 1978 și o motocicletă Honda din 2000. Consilierul local este dator la bănci cu 20.000 de euro.
În 22 octombrie 2014 fondează firma Doralin Trading SRL, iar în 9 decembrie 2015 decide dizolvarea acesteia. Firma a avut un rulaj de 45.000 de lei în 2014, dar nu se cunoaște bilanțul din anul radierii și nici motivele acesteia.

Related posts

Niciodată nu se vor mări pensiile cu 40%, spune Radu Banciu. PSD a avut tot timpul din lume să le mărească

Constantinescu Gabriel

Traian Băsescu, despre scorurile PSD la viitoarele alegeri anticipate: „Nu mai stăm în mobilizarea lui Bădălău și a lui Ciolacu”

Constantinescu Gabriel

Tănase Stamule, consilierul lui Orban, despre atacurile PSD: „Hoțul strigă hoții”

PSD nu va merge cu nicio propunere de premier la consultările de la Cotroceni. Marcel Ciolacu ar vrea un guvern tehnocrat

Constantinescu Gabriel

Nelu Tătaru a aruncat cu săgeți către PSD: Tocmai factorii politici care au bagatelizat pandemia depun astăzi moţiune de cenzură

PSD nu votează prelungirea stării de alertă. Ce a spus Marcel Ciolacu în ședința de partid

Leave a Comment