Dumitru Oprea
PSD

Dumitru Oprea

Dumitru Oprea este un politician român trecut de prima tinerețe, care se află la al doilea mandat de consilier local la Primăria sectorului 2. La alegerile din anul 2016, el a candidat pe listele Alianței electorale PSD+UNPR.

Dumitru Oprea este originar din comuna dâmbovițeană Malu cu Flori și este născut la data de 24 decembrie 1954.

Potrivit declarației de avere, Dumitru Oprea nu este căsătorit și nu are copii. Oprea nu deține case, terenuri, mașini sau obiecte de valoare.

Politicianul face parte din categoria celor care au toate sursele de venit la stat. În 2018, Oprea Dumitru a câștigat 12.000 de lei din indemnizația de consilier local și peste 30.000 de lei ca salariat al Administrației Piețelor din Sectorul 2.

În 2012, Oprea era vicepreședinte al Departamentului Organizare – Mobilizare al UNPR. Din 2018 el este secretar general al UNPR Sector 2.

La studii, Oprea stă bine. El a trecut în CV faptul că este absolventul „celebrei”  Universități”Athenaeum” din Bucureştiș. În ședința Consiliului ARACIS din 25.02.2016 a fost avizat calificativul „Lipsă de încredere” pentru instituția absolvită de Oprea. În 2012, Ministerul Educației a publicat o listă cu cele mai proaste facultăți din România. Conform acesteia, Atheneum era lider la mai toate categoriile unde a „concurat”.

 

Related posts

PSD îi acuză pe liberali că ar pregăti majorarea TVA după alegerile parlamentare

Andrada Ionescu

Klaus Iohannis cere PSD să participe la votarea noului Guvern. „Ei spun acum că nu e vina lor”

Constantinescu Gabriel

Florea Iordan

George Dumitrescu

Florin Cîțu, reacție după ce PSD a cerut să știe de ce PNL nu prezintă bugetul: „De ce pun proștii întrebări când oricum nu înțeleg răspunsurile?”

Andrada Ionescu

Județul pierdut de PSD la alegerile parlamentare. De la 35,5% a ajuns la 14%

Constantinescu Gabriel

PSD va dispărea până la sfârșitul anului, spune Radu Banciu. Se va dizolva după ce toți „escrocii” vor pleca

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment