Dumitru Oprea
PSD

Dumitru Oprea

Dumitru Oprea este un politician român trecut de prima tinerețe, care se află la al doilea mandat de consilier local la Primăria sectorului 2. La alegerile din anul 2016, el a candidat pe listele Alianței electorale PSD+UNPR.

Dumitru Oprea este originar din comuna dâmbovițeană Malu cu Flori și este născut la data de 24 decembrie 1954.

Potrivit declarației de avere, Dumitru Oprea nu este căsătorit și nu are copii. Oprea nu deține case, terenuri, mașini sau obiecte de valoare.

Politicianul face parte din categoria celor care au toate sursele de venit la stat. În 2018, Oprea Dumitru a câștigat 12.000 de lei din indemnizația de consilier local și peste 30.000 de lei ca salariat al Administrației Piețelor din Sectorul 2.

În 2012, Oprea era vicepreședinte al Departamentului Organizare – Mobilizare al UNPR. Din 2018 el este secretar general al UNPR Sector 2.

La studii, Oprea stă bine. El a trecut în CV faptul că este absolventul „celebrei”  Universități”Athenaeum” din Bucureştiș. În ședința Consiliului ARACIS din 25.02.2016 a fost avizat calificativul „Lipsă de încredere” pentru instituția absolvită de Oprea. În 2012, Ministerul Educației a publicat o listă cu cele mai proaste facultăți din România. Conform acesteia, Atheneum era lider la mai toate categoriile unde a „concurat”.

 

Related posts

Gabriela Firea: PNL a dat ordonanțe #Noapteacahoții

Constantinescu Gabriel

Dosarul caselor președintelui Iohannis a fost clasat. Procurorii au stabilit că nu a comis o ilegalitate

Constantinescu Gabriel

Gheorghe Radu

Alina Angelescu

Adrian Năstase atacă crunt PSD. Se consideră nebăgat în seamă după ce a fost închis pentru corupție

Constantinescu Gabriel

Florin Misu Crisu

Mircea Azar

Mihai Anton Ciudomirov

George Dumitrescu

Leave a Comment