Elena Tudor
PSD

Elena Tudor

În vârstă de aproape 50 de ani, Elena Tudor se află la al doilea mandat de Consilier Local al Sectorului 3.

Potrivit declarației de avere, Elena Tudor are, din 2014, două apartamente situate în Capitală. Unul are 25 mp, celălalt are 44 mp. Femeia deține și un autoturism Opel, fabricat în anul 2011.

La capitolul datorii, Tudor a declarat un credit de nevoi personale și unul ipotecar, ambele scadente în anul 2022.

În anul 2018, Tudor Elena a câștigat aproape 50.000 de lei. Ea a încasat peste 37.000 de lei ca bibliotecar în cadrul Academiei de Științe Agricole și Silvice (ASAS), Femeia a mai luat și aproape 12.000 de lei din indemnizația de consilier local.

În trecut, ea a lucrat la Safety Broker de Asigurare și la la Biblioteca Națională a României. Politicianul a terminat Liceul Industrial Alexandru Sahia și a urmat cursurile Universității din București. Elena Tudor are un master în Biblioteconomie și Știința Informării.

Conform declarației de interese, politicianul este membru sindical ASAS, președinte al Ligii Aleșilor Locali și vicepreședinte PSD Sector 3.

Tudor a fost căsătorită cu Tudor Gabriel Vasile. În anul 2003, cei doi au înființat compania ANDRA COM 2003 S.R.L., pe care au lichidat-o, însă, în anul 2011.

Related posts

Doru Iamandi

Mircea Azar

Andrei George Trocan

George Dumitrescu

Dumitru Oprea

George Dumitrescu

Adrian Lozinschi

George Dumitrescu

Emil Agheorghiesei

George Dumitrescu

PSD a dat liber la alianțe electorale pentru alegerile locale. Filialele au libertate totală, cu o singură interdicție

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment