Consilier local Aghiorghiesei
PSD

Emil Agheorghiesei

Emil Agheorghiesei este un politician social democrat din Sectorul 5 al Capitalei. Născut pe 11 februarie 1947 el este unul dintre cei mai bătrâni oameni politici din București. Imediat după
revoluție, Agheorghiesei locuia într-un apartament de patru camere. În democrație s-a mutat într-o casă de 220 mp pentru ca în 2004 să-și mai cumpere un apartament tot în București. Aceste „acarete” se adăugau celor două Dacii și unui Opel Zafira și completau portretul unui consilier local PSD care să nu iasă din tiparele social democrate. A intrat cu această avere în consiliul local al Sectorului 5 din București în anul 2008.
Cu o pensie care în 2012 era de 16000 lei pe an și o indemnizație de consilier de 40893 lei pe an, Agheorghiesei a intrat în componența CL Sector 5 și în 2012 pe listele USL din partea PSD.
Emil Agheorghiesei este acum la al treilea mandat de consilier local câștigându-și acest drept în 2016. Acest lucru a adus de la sine atenția Consiliului Național de Studiere a Arhivelor Securității care au căutat să vadă dacă politicianul nu a colaborat cu serviciul secret al lui Ceaușescu.
Prin adresa nr. 1236 din 11 aprilie 2017 s-a constatat faptul că Emil Agheorghiesei nu a colaborat cu securitatea.
În 2010, pe rolul Judecătoriei Sectorului 5 apare un proces în care Emil Agheorghisesi se judecă din postura de debitor cu un trio de creditori format din Virginia Gheorghiu, Smaranda Brănescu și Șerban Vasile Crețoiu. În declarația sa de avere nu este trecut niciu împrumut drept pentru care este posibil să fie o potrivire de nume.

Related posts

DNA se apără în scandalul Sorina Pintea: Poliția a dus-o la spital în cătușe

Constantinescu Gabriel

Adriana Păunică

George Dumitrescu

Bogdan Sergiu Pîrtoacă

Andreea Cristescu

Claudia Elena Crudu

George Dumitrescu

Starea de urgență a fost prelungită, dar cu anumite condiții. Ce au cerut PSD și UDMR

Constantinescu Gabriel

Nelu Tătaru a aruncat cu săgeți către PSD: Tocmai factorii politici care au bagatelizat pandemia depun astăzi moţiune de cenzură

Leave a Comment