PSD

Florin Fleancu

Florin Fleancu a fost ales consilier local în Sectorul 3 al Capitalei în anul 2012 pe listele USL fiind propus acolo de către Partidul Social Democrat. De la momentul candidaturii și în 2016, la următoarele alegeri, singurul venit al lui Fleancu a fost indemnizația anuală de 30.000 – 40.000 de lei încasată ca membru al comisiei care vinde spațiile comerciale ale Sectorului 3. Politicianul nu a avut nicio altă ocupație în afară de politică.
În 2016 Florin Fleancu a candidat din nou și a fost reales în funcția de consilier local al Sectorului 3. Deși nu avea o profesie și nici o experiență lucrativă, Fleancu a fost numit în august 2016 în funcția de membru al consiliului de administrație al SC Active Sector 3 SRL, o firmă la care Consiliul Local al Sectorului 3 este unic asociat.
În mod suspect el a acceptat această funcție care i-a adus în 2016 suma de 5000 de lei în detrimentul celei de membru în comisia de vânzare a spațiilor din Sectorul 3 care îi aducea o sumă de aproape 10 ori mai mare.
În 2018, policitianul social-democrat fără casă și fără salariu își cumpără o mașină Mercedes. În același an, indemnizația de membru CA la SC Active Sector 3 SRL a crescut la 20236 lei.
Florin Fleancu este născut pe 31 iulie 1983 în Sectorul 4 a capitalei. El s-a mutat pe strada Foișorului, în Sectorul 3 deși în declarația de avere nu apare ca fiind proprietarul vreunui imobil.

Related posts

Samir Simion

George Dumitrescu

Florin Misu Crisu

Mircea Azar

Ancuta Doina Florea

Andreea Cristescu

Andreea Raluca Birdeanu

A.M. Ionescu

Valeriu Nicolae Suhan

A.M. Ionescu

Alexandru Diaconescu

Mircea Azar

Leave a Comment