Ion Poșircaru
PSD

Florin Fleancu

Florin Fleancu a fost ales consilier local în Sectorul 3 al Capitalei în anul 2012 pe listele USL fiind propus acolo de către Partidul Social Democrat. De la momentul candidaturii și în 2016, la următoarele alegeri, singurul venit al lui Fleancu a fost indemnizația anuală de 30.000 – 40.000 de lei încasată ca membru al comisiei care vinde spațiile comerciale ale Sectorului 3. Politicianul nu a avut nicio altă ocupație în afară de politică.
În 2016 Florin Fleancu a candidat din nou și a fost reales în funcția de consilier local al Sectorului 3. Deși nu avea o profesie și nici o experiență lucrativă, Fleancu a fost numit în august 2016 în funcția de membru al consiliului de administrație al SC Active Sector 3 SRL, o firmă la care Consiliul Local al Sectorului 3 este unic asociat.
În mod suspect el a acceptat această funcție care i-a adus în 2016 suma de 5000 de lei în detrimentul celei de membru în comisia de vânzare a spațiilor din Sectorul 3 care îi aducea o sumă de aproape 10 ori mai mare.
În 2018, policitianul social-democrat fără casă și fără salariu își cumpără o mașină Mercedes. În același an, indemnizația de membru CA la SC Active Sector 3 SRL a crescut la 20236 lei.
Florin Fleancu este născut pe 31 iulie 1983 în Sectorul 4 a capitalei. El s-a mutat pe strada Foișorului, în Sectorul 3 deși în declarația de avere nu apare ca fiind proprietarul vreunui imobil.

Related posts

Nu este posibilă creșterea pensiilor și a alocațiilor, spune președintele Klaus Iohannis

Constantinescu Gabriel

Klaus Iohannis: „Nu am stat rău la controlul pandemiei până în parlament, PSD a tărăgănat adoptarea legii carantinei”

Constantinescu Gabriel

Claudiu Năsui, reacţie dură la proiectul care vrea să limiteze accesul la informaţii de interes public: „Încă o lovitură pe final de mandat”

Andrada Ionescu

Protestatar bătut de protectorii Vioricăi Dăncilă

George Dumitrescu

Modificarea legii Curții de Conturi va fi atacată la Curtea Constituțională. PSD-ul a transformat-o într-o instituție de „recomandări”

Marian Godină o desființează pe Sorina Pintea: „Citesc în continuare, cu tensiunea ridicată, postarea puturoasă”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment