Georgiana Untea
PSD

Georgiana Untea (Mocanu)

Georgiana Untea este originară din Focșani și a debutat în politică la 22 de ani sub numele de Georgiana Mocanu. Fata a devenit membră a tineretului Social Democrat în 2012.

Potrivit Adevărul , „La doar 24 de ani, Georgiana Mocanu, în calitate de consilier juridic, a contrasemnat toate actele care reprezentau sancţionarea lui Andrei Rus şi mazilirea sa din UNATC. În urma scandalului, Georgiana Untea (Mocanu) a fost transferată la Ministerul Educaţiei, tot pe poziţia de consilier juridic, de unde va ajunge după 5 iunie în Consiliul General al Capitalei. Potrivit unor surse din PSD, Georgiana Mocanu este secretara preşedintelui TSD Gabriel Petrea.”

La 26 de ani, Georgiana Mocanu a devenit consilier general al Capitalei, după ce a candidat pe listele Partidului Social Democrat (PSD). Ulterior, ea s-a căsătorit și a luat numele soțului, devenind Georgiana Untea.

Potrivit declarației de avere, Femeia nu deține case, terenuri, mașini sau bijuterii de valoare. În anul 2018, femeia a câștigat aproximativ 47.000 de lei.

Georgiana Untea a încasat aproape 34.000 de lei în calitate de șef birou în cadrul Ministerului Educației Naționale. Aproape 13.000 de lei au venit din indemnizația de consilier general. Soțul său, Alexandru Untea, a câștigat, în anul 2018, peste 70.000 de lei, ca director de vânzări la Lumytools SRL.

Conform declarației de interese, Georgiana Untea (Mocanu) este membru al Adunării Generale a Acționarilor (AGA) Companiei Municipale Turistica București SA. Ea este membră AGA și la Compania Municipaă Întreținerea Arborilor și Spațiului Verde București SA.

Related posts

Florentina Gherghiceanu

Andreea Cristescu

Modificarea legii Curții de Conturi va fi atacată la Curtea Constituțională. PSD-ul a transformat-o într-o instituție de „recomandări”

Mihai Anton Ciudomirov

George Dumitrescu

Județul pierdut de PSD la alegerile parlamentare. De la 35,5% a ajuns la 14%

Constantinescu Gabriel

Cu se configurează alianța de stânga „cu accente liberale” la alegerile locale din București, explicată de Marcel Ciolacu

Ion Boblea

Mircea Azar

Leave a Comment