Ion Poșircaru
PSD

Marcel Marineață

Mărineață Marcel este un sindicalist de la Metrorex care a fost promovat în funcția de consilier local de către PSD. El a fost ales pe listele USL (PSD+PNL) în 2012 în consiliul local al Sectorului 3 din

București. Nu are terenuri sau apartamente și conducea la momentul alegerii o mașină Alfa Romeo din anul 1993 atunci când nu conducea locomotiva metroului bucureștean.
De la Metrorex primea în 2012 un salariu lunar de 3000 de lei în vreme ce soția sa Carmen Mărineață, salariată a aceluiași Metrorex era remunerată cu 2000 de lei în fiecare lună.
Marcel Mărineață este născut în 25 noiembrie 1966 în localitatea Plosca, județul Teleorman. După patru ani de mandat, Marcel Mărineață a rămas tot fără casă deși a luat un credit de 92000 de lei de la BCR – Banca pentru locuințe. Salariul său nu s-a modificat cu mult, dar Carmen Mărineață a fost remunerată în 2016 cu 2500 lei pe lună.
Mult mai mulți bani aduce în casă Andreea Costina Mărineață, fiica celor doi care este programator și câștigă peste 4000 de lei pe lună.
Marcel Mărineață reprezintă profilul politicianului controlabil financiar, întreagul său venit fiind de la Metrorex, o firmă cu o conducere politică. El nu are mare spațiu de manevră în Consiliul Local al Sectorului 3, orice deviere de la politica partidului putând duce la pierderea locului de muncă atât pentru el, cât și pentru soție.

Related posts

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici, verificat de judecători la avere. Ar fi dobândit ilicit 1,2 milioane de lei

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu, sfidat chiar din interiorul PSD. Liderul organizației locale care i-a declarat război pe față

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu, anunț cu privire la deficitul bugetar

Andrada Ionescu

Florin Cîțu, explicații după ce și-a depus mandatul: „Cum ar fi fost să-mi zică mie Olguța Vasilescu ‘Cu votul meu te-am făcut premier’?”

Adrian Năstase atacă crunt PSD. Se consideră nebăgat în seamă după ce a fost închis pentru corupție

Constantinescu Gabriel

Klaus Iohannis, despre moțiunea de cenzură eșuată a PSD: „Nu au fost în stare să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari”

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment