Cosmin Marius Fodoroiu, născut la data de 08 octombrie 1982, a apărut pe harta politicii după anul 2012 când a acces în Consiliul Local al Sectorului 1. El a candidat din partea PSD fiind un membru activ în tineretul social democrat.

Pe atunci el avea un teren de 2000 mp în Argeș și un apartament de nici 70 mp în București. Fodoroiu deținea 170.000 de lei și 24.000 de euro. El a trecut în postura de consilier loca din cea de antreprenor, fiind director tehnic la Media Advertising SRL din București.

Soția sa, Cristina Fodoroiu lucra la Lacrist Internațional SRL, o firmă la care soții Fodoroiu erau asociați. La momentul intrării în politica „mare” Cosmin Fodoroiu deținea participații la Mercur Consulting și Metropolitan Public Media.

În 2015 averea familiei Fodoroiu a rămas aproape neschimbată, numai angajarea doamnei Cristina Fodoroiu la Ara Art Collections a schimbat ușor veniturile. Cosmin Fodoroiu a devenit membru în consiliul de administrație al Ciclop SA, o firmă a Primăriei București.

În anul 2016 soții Fodoroiu păstrează aceiași avere care aparent nici nu scade, nici nu crește. O casă începe să se construiască pe terenul din Argeș, iar părțile sociale de la Mercur Consulting și Metropolitan Public Media se volatilizează.

După alegerile din 2016, Cosmin Marius Fodoroiu nu mai intră în consiliul local al Sectorului 1. Ajunge să fie angajat pe o funcție de execuție. În decembrie 2016, conform unei declarații de avere aflăm faptul că Fodoroiu este consilier principal în cadrul Primăriei Sectorului 1. 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *