Anton Ciudomirov
PSD

Mihai Anton Ciudomirov

Mihai Anton Ciudomirov este un politician local din Sectorul 3 al Bucurștiului care a intrat în consiliul local în 2008 din partea Partidului Democrat
, apoi s-a transferat la PSD unde, în 2016, a prins un loc de consilier general al Municipiului București.
Consilierul este născut la data de 18 iulie 1947 în București. El a fost verificat din oficiu de către Consiliul Național de Studiere a Arhivelor Securității, iar în decembrie 2015 a primit decizie de ne-colaborare cu poliția politică.
În mandatul 2016 – 2020, Ciudomirov este decanul de vârstă al consilierilor general ai Municipiului București. Trecerea de la PDL la PSD a fost atent negociată de Mihai Ciudomirov. El a devenit vicepreședintele organizației PSD sector 3, iar fiica sa Doinița Mihaela Barbu a fost transferată de la Direcția Generală de Asistență Socială și un venit lunar net de aproape 1700 lei, la Direcția de Taxe și Impozite Locale sector 3 (așa cum reiese din declarațiile de avere), cu un salariu dublu, de circa 3500 lei.
Din punctul de vedere al averii, Mihai Ciudomirov nu prezintă derapaje. Are un apartament de două camere în București pe care l-a cumpărat în 1992 și conduce o mașină din 1998. Soția sa, Mariana Ciudomirov a moștenit în 2011 o casă cu livadă și pădure în județul Dâmbovița. Cei doi au pensie de aproximativ 1500 de lei pe lună fiecare și își întregesc veniturile din indeminzația de consilier general a lui Mihai Anton care se ridică la 800 de lei în fiecare lună.

Related posts

George Daniel Pînzaru

Andreea Cristescu

Marian Daniel Enachescu

George Dumitrescu

Alexandru Dan Coșocariu

George Dumitrescu

Ludovic Orban a răbufnit la adresa aleșilor PSD: „Sunteți parlamentari născuți din pixul lui Dragnea”

Constantinescu Gabriel

PSD crește în sondaje – interne, spune Marcel Ciolacu. Liderul interimar se pregătește de congres

Constantinescu Gabriel

Fosta consilieră a ex-premierului Viorica Dăncilă, ridicată pentru corupție. Daniela Coța, șefă în PSD Zalău, este acuzată de o delapidare de 1,9 milioane de lei

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment