Mircea Balmuș Sector 4
Balmuș PSD

Mircea Balmuș este un politician social democrat apărut pe firmament pentru prima dat în anul 2016 când a candidat pe un loc eligibil pentru Consiliul Local al Sectorului 4 și pentru Consiliul General al Municipiului București. La momentul depunerii candidaturii, Mircea Balmuș era vice-președinte la PSD Sector 4. Această poziție i-a adus lui Balmuș un loc de consilier local, pe lista de consilieri generali ai PSD nefiind pus pe o poziție eligibilă.
El deținea un teren de 47 mp și o casă de locuit de numai 18 mp. Dacă la capitolul spațiu locativ politicianul PSD stătea foarte rău, la capitolul mașini era mai bogat: condicea un Opel și un Volkswagen. Este interesant faptul că în 2016, când a decis să devină ales al locuitorilor din Sectorul 4, Balmuș nu avea niciun venit.
Mircea Balmuș este administrator al unei societăți comerciale specializată în distribuția produselor alimentare. Afacerea a avut un rulaj de 1,1 milioane de lei în 2016 și 600.000 de lei în 2017 când a înregistrat pierderi. Bunătărie Distribuție este deținută de Adriana Nicoleta Ungureanu.
Tatăl politicianului, Steriean Balmuș este revoluționar. Lucian Balmuș, unul dintre frați politicianului activează tot în industria alimentară operând Cofetăria Emilia unde este asociat cu turcul Muharrem Aga Erevren. În aceiaș firmă a fost asociată și Ana Maria Balmuș, sora politicianului.
Andreea Cristina Balmuș, o altă soră a lui Mircea Balmuș are și ea o înclinație pentru turci. Ea este căsătorită Yusuf Koz și împreună au deținut până în 2013 firma de construții Oz & Mar Construction. La falimentul firmei autoritățile au încercat să atragă răspunderea pentru Yusuf Koz pentru datoriile companiei în dosarul 5450/3/2013/a1 de la Tribunalul București.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul