Image default
PSD

RADU ION

Pensionar, licențiat în administrație publică, Ion Radu și-a încercat norocul în politică în anul 2016. Bărbatul a reușit să ocupe un post de consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului București (CGMB). La alegerile locale din 2016, el a candidat pe listele Alianței electorale PSD+UNPR.

Ion Radu nu are o situație financiară ieșită din comun. Potrivit declarației de avere, consilierul general deține un apartament de 50 de mp situat în Capitală. El și soția sa, Elena Radu, au cumpărat imobilul în anul 1991, de la Statul Român.

Totodată, consilierul general are și o mașină. Este vorba despre un autoturism Peugeot, fabricat în anul 2011.

Potrivit declarației de avere, și veniturile familiei Radu sunt modeste. Astfel, în anul 2019, Radu Ion a câștigat circa 52.000 de lei. El a încasat aproape 37.000 de lei din pensie. I-au mai intrat în cont alți aproximativ 15.000 de lei din indemnizația de consilier general. Pe de altă parte, soția sa, Elena Radu, a câștigat anul trecut doar 27.000 de lei.

Conform declarației de interese, consilierul general deține funcția de președinte onorific al Confederației Sindicale Meridian.

În anul 2017, bărbatul a fost propus de Consiliul General al Municipiului București pentru a face parte din Adunarea Generală a Acționarilor Companiei Municipale Parking Bucureşti SA.

 

Related posts

Alegeri parlamentare 2020, rezultate finale! PMP și Pro România nu intră în Parlament

Andrada Ionescu

Alexandru Rafila recunoaște: „Nu am votat-o pe Viorica Dăncilă la prezidențiale”

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu a ieșit din nou negativ la testul de coronavirus. A scăpat a doua oară de infectare

Constantinescu Gabriel

Parlamentarii PSD, amenințați prin două mesaje că vor fi dați afară din partid dacă nu votează moțiunea de cenzură

Gheorghe Radu

Alina Angelescu

Revoltă în PSD după propulsarea baronilor pe listele pentru alegerile parlamentare. Marian Oprișan e în cărți pentru un loc de senator

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment