Enache Raluca
Raluca Condurachi

O prezență mai mult decât discretă în consiliul local al primăriei sectorului 1 este Ecaterina Raluca Enache, care a fost aleasă, în 2016, pe listele Alianței electorale PSD + UNPR.
Născută pe 29 august 1989 și începătoare în ale politicii, Enache Ecaterina Raluca a fost propulsată direct în funcția de consilier local. Potrivit declarației de avere din 2016, Enache Raluca a fost secretară la CET Grivița S.A., dar, mult mai important, președintele Organizației Locale 25 a PSD Sector 1.
O dată cu numirea sa în funcția de consilier local la primăria sectorului 1, viața sa pare că s-a schimbat în bine. Astfel, în 2017, Raluca Enache a declarat venituri de 3.200 de lei din indemnizația de consilier local la primăria sectorului 1 și de 7.200 de lei din funcția de consilier juridic la SC Metropolitan Public Media SRL.
Aici începe, practic, partea interesantă, căci firma la care Ecaterina Enache este consilier juridic a fost înființată, în 2008, de mai multe persoane, printre care se numără Mariana Stan și Cosmin Marius Fodoroiu, ambii deținând funcții-cheie în cadrul primăriei la care Raluca Ecaterina Enache este consilier local.
Mariana Stan este șef serviciu la cabinetul primarului sectorului 1, iar Cosmin Marius Fodoroiu este director executiv al Direcției Investiții din cadrul primăriei sectorului 1. Anterior, Cosmin Marius Fodoroiu, apropiat al lui Marian Vanghelie, a deținut funcția de consilier local la aceeași primărie și a fost cercetat de DNA Ploiești pentru luare de mită.
Ecaterina Raluca Enache a devenit, din 2017, Ecaterina Raluca Condurachi în urma căsătoriei. Soțul ei, Nicușor Constantin Condurachi lucrează la Poliția Locală a Sectorului 1, instituție subordonată Consiliului Local unde activează fosta doamnă Enache.
Ea nu a trecut în declarația de avere veniturile soțului tocmai pentru a nu deconspira această situație. El a trecut în declarația sa de avere veniturile consoartei dar nu i-a trecut prenumele.
Raluca Ecaterina Enache (Condurachi) se declară pe Facebook a fi fata vice-președintelui coordonator al PSD Sector 1, Dan Tara. Acesta a intrat în atenția presei după ce europarlamentarul Cătălin Ivan a prezentat mai multe mesaje pe care Tara le-ar fi trimis pentru a mobiliza oamenii să vină la un miting anti-Iohannis.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *