Image default
PSD

Valerica Honțaru

Valerica Honțaru este o pensionară născută în 1954 care a intrat în Consiliul Local al Sectorului 3 din postura de președinte al unei asociații de locatari. Când a candidat, Honțaru
era proprietara apartamentului în care locuia, avea un Audi A4 vechi de opt ani și o pensie de 725 de lei pe lună pe care o completa cu 325 de lei încasați lunar de la asociaia de proprietari.
Ca orice politician serios, Valerica Honțaru apare și în niște dosare pe la diferite instanțe. Dat fiind ocupația sa de administrator de bloc ea a fost citată ca martor atunci când doi vecini s-au contrazis pe o ieșire din indiviziune.
Pentru a completa veniturile modeste ale pensionarei, colegii din PSD s-au gândit că experiența ei vastă în admnistrarea blocului în care locuiește ar fi de ajutor în organizarea firmei Administrarea Domeniului Public București SA. Compania este deținută Consiliul Local al Sectorului 3 și a fost înființată cu scopul de a ocoli legile referitoare la achizițiile publice care sunt mai puțin restrictive în cazul societăților particulare.
Deși este o pensionară modestă despre care nu se știe cum a ajuns în Consiliul Local, Valerica Honțaru are o situație neclară în ceea ce privește compatibilitățile. Ea nu a trecut nici calitatea de membru într-un consiliu de administrație în declarația de interese și nu este clară nici starea de incompatibilitate între situația de ales local și cea de administrator de asociație.

Related posts

Claudiu Năsui, reacţie dură la proiectul care vrea să limiteze accesul la informaţii de interes public: „Încă o lovitură pe final de mandat”

Andrada Ionescu

Alexandru Dan Coșocariu

George Dumitrescu

Ludovic Orban, după ce USR-PLUS l-a propus pe Dacian Cioloș premier după alegeri: „Premierul e desemnat de partidul care câștigă alegerile”

Andrada Ionescu

Leave a Comment