Vasile Negrila

Cunoscut ca discipol al fostului primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, Vasile Negrila a decis că a venit timpul să facă un pas în față la alegerile locale din anul 2016. În acel moment, Negrilă era director general al ADP sector 4. Politicianul era și membru în consiliul de administrație ale REBU SA.

Jurist de profesie, Negrilă Vasile a candidat, în 2016, pentru un post de consilier local în cadrul Primărei Sectorului 4. El a mers pe listele Partidului Puterii Umaniste (PPU). Tot în 2016, Negrilă Vasile a candidat și pentru un post de deputat de Călărași, însă fără succes.

Potrivit declarației de avere, Vasile Negrilă deține trei locuințe. Două sunt cumpărate în anul 2012 împreună cu Luminița Negrilă. Una are 79 de mp luată cu un credit imobiliar pe 30 de ani în valoare de 55.000 de euro. Cea de-a doua are 44 mp. A treia casă de 48 de mp a fost moștenită în anul 2018. Vasile Negrila deține și două autoturisme – unul marca Skoda, fabricat în 2012 și un Opel din 2004, ambele moștenite.

În anul 2018 Vasile Negrilă a încasat peste 72.000 de lei din indemnizația de consilier local, acesta fiind singura sursă de venit menționată în declarația de avere.

Conform declarației de interese depuse în anul 2019, Vasile Negrilă ocupă funcția de președinte interimar al filialei sector 4 a PPU.

În 2018 s-a vehiculat ideea ca Negrilă să candideze la Primăria Sectorului 4 din partea PPUSL. Cristian Popescu Piedone l-a numit pe Vasile Negrilă „un diamant” și „bolidul Sectorului 4”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *