Vasile Trifu
PSD

Vasile Trifu

Vasile Trifu este un profesor de sport cu preocupări sindicale care s-a apucat de politică în anul 2016.  Trifu a candidat pe listele PSD + UNPR. A devenit consilier local în Sectorul 4 al Capitalei. Este președinte al Comisiei pentru resurse umane, învăţământ, protecţia copilului, protectie socială, muncă, sănătate şi familie.

În anul 2005, Vasile Trifu a cumpărat, împreună cu soția sa, Liliana Trifu, un teren intravilan cu suprafața de 500 de mp în București. Mai deține două locuințe – o garsonieră cu suprafața de 25 de mp (achiziționată în 2001) și un apartament de peste 180 de mp (achiziționat în 1997).

Trifu Vasile deține și două autoturisme – Dacia și Critroen, fabricate în anul 2013, respectiv 2005. Totodată, Vasile Trifu a reușit să pună deoparte circa 70.000 de lei.

Nici veniturile obținute de politician nu sunt de neglijat. În anul 2018, acesta a câștigat peste 126.000 de lei din mai multe surse. Peste 51.000 de lei au provenit din salariul de profesor de educație fizică la Colegiul Național „Mihai Eminescu”. Vasile Trifu a mai încasat aproape 57.000 de lei în calitate de secretar general al Sindicatului Independent din Învățământul Preuniversitar Sector 4. El a mai lut peste 6.000 de lei ca și colaborator al Proedus. Indemnizația de consilier a fost de 12.000 de lei. Soția sa, Liliana, a încasat peste 52.000 de lei din salariul de învățătoare la Școala Iancului.

În declarația de avere depusă în anul 2016, când a candidat pentru postul de consilier local, Trifu menționa și veniturile obținute de soția sa din meditații – peste 8.000 de lei.

Related posts

Sorina Pintea trage de timp în procesul șpăgii de la Baia Mare. Ce au reușit avocații fostului ministru PSD

Constantinescu Gabriel

Florin Melciu

Mircea Azar

Nelu Tătaru a aruncat cu săgeți către PSD: Tocmai factorii politici care au bagatelizat pandemia depun astăzi moţiune de cenzură

Fostul trezorier al PSD Mircea Drăghici, verificat de judecători la avere. Ar fi dobândit ilicit 1,2 milioane de lei

Constantinescu Gabriel

Tănase Stamule, consilierul lui Orban, despre atacurile PSD: „Hoțul strigă hoții”

Marcel Ciolacu îl va chema pe Ludovic Orban în Parlament, la discutarea proiectului de lege de amânare a alegerilor. Curtea Constituțională i-a dat mână liberă

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment