piedone

Cristian Popescu Piedone și Daniel Băluță, primarii Sectoarelor 4 și 5, i-au numit cetățeni de onoare pe membrii echipei naționale de fotbal care au ajuns până în faza optimilor de finală la Euro 2024.

”Pentru bucuria pe care ne-ați oferit-o, MULȚUMIM!

Pentru emoția pe care ne-ați transmis-o, MULȚUMIM!

Şi pentru că ne mândrim cu voi, eu, în calitate de primar al Sectorului 5 şi Daniel Băluță, în calitate de primar al Sectorului 4, vrem să vă mulțumim prin a vă numi CETĂȚENI DE ONOARE ai sectoarelor 5 şi 4! La sfârşitul lunii, vom adopta această hotărâre în Consiliul Local!

Este un gest simbolic, dar care este menit să vă arate aprecierea noastră, a tuturor românilor! Motiv pentru care îi îndemn pe toți primarii din România să facă acest lucru, pentru a-i motiva pe aceşti tineri excepționali!

Îi îndemn şi pe toți primarii din Bucureşti să-şi arate astfel aprecierea fată de cei care au reuşit să ne unească din nou! Pentru edilii care nu vor acest lucru… poate vor vrea cei care urmează să-şi preia mandatele în toamnă!

Personal, vreau să vă mulțumesc pentru că ați reuşit să faceți un lucru pe care nu credeam că reuşesc să-l mai văd în viața asta!

Mai exact, ați reuşit să faceți ca români din Canada, Australia, Moldova, Spania, Statele Unite ale Americii etc. să se îmbrățişeze, deşi nu se cunoşteau! Ați unit o națiune, pentru că sângele apa nu se face!

Mă înclin şi vă respect,

Primarul Piedone”, se arată în mesajul postat de Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Mă înclin şi vă respect,

Primarul Piedone”, se arată în mesajul postat de Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *