Liberalul Daniel Fenechiu a comentat absența premierului Marcel Ciolacu de la evenimentele de Ziua Marinei de la Constanța, sugerând că adoptă o strategie oportunistă.

Această alegere reflectă strategia politică a premierului, spune Fenechiu: „Fără îndoială, premierul are propria sa agendă. Când îl avantajează prezența în preajma președintelui Ciucă sau a Președintelui României, Klaus Iohannis, e prezent. Când își dorește să marcheze o distanță, o antiteză, atunci nu este prezent. E opțiunea domniei sale.”

Referitor la posibilele discuții dintre președintele Klaus Iohannis și liderii PNL cu ocazia Zilei Marinei, senatorul liberal a subliniat normalitatea unor astfel de interacțiuni: „Cu siguranță, în situația în care se vor întâlni la Ziua Marinei, vor discuta, că nu o să stea să uite unii la alții.” a declarat Fenechiu, într-o emsiune B1TV.

Fenechiu a ținut să sublinieze relația bună dintre PNL și președintele Iohannis: „Relația Partidului Național Liberal cu Klaus Iohannis este o relație bună, Klaus Iohannis a fost promovat încă de acum 10-12 ani de Partidul Național Liberal, iar căi de comunicare există, nu trebuie să mergem la mare.”

Sărbătoarea Marinei este o sărbătoare importantă și tradițională și oamenii de regulă se duc acolo să o marcheze și să se bucure”, a mai explicat Fenechiu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *