Președintele PSD și prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a ales să petreacă sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului în zona Moldovei, alături de nou-aleșii președinți de Consilii Județene. La finalul slujbei religioase, Ciolacu a subliniat importanța Bisericii Ortodoxe în societatea românească.

„Biserica Ortodoxă este şi un stâlp spiritual, dar este şi stâlp al identităţii noastre naţionale. Am venit împreună cu preşedinţii de Consilii Judeţene nou aleşi pentru că şi ei sunt la început de drum”, a declarat premierul, prezent joi la Mănăstirea Văratec din Neamț.

Ciolacu a ținut să precizeze că prezența sa în Moldova „nu are nicio legătură cu candidatura”, sugerând că vizita sa are un caracter strict spiritual și nu politic, transmite PsNews.

Într-un moment de reflecție personală, premierul a mărturisit: „Acuma vorbeam cu Maica Stareţă şi îi spuneam: toată slujba m-am gândit la părinţii mei, care au fost chemaţi la Domnul”.

La încheierea ceremoniei religioase, Marcel Ciolacu a afirmat că pleacă cu un „sentiment de împlinire”, subliniind impactul emoțional și spiritual al participării la slujbă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *