Liderul PSD și premierul Marcel Ciolacu a anunțat lansarea unei platforme de dezvoltare a țării, intitulată „România dorită”, care va fi bazată pe ideile și sugestiile venite de la cetățeni. Această inițiativă vine cu câteva zile înainte de congresul PSD, unde partidul își va desemna candidatul pentru alegerile prezidențiale.

Ciolacu a subliniat importanța implicării românilor în procesul de dezvoltare a țării, afirmând că este momentul ca prioritățile reale ale cetățenilor să fie reflectate în planurile de guvernare pentru următorii patru ani. „Vă propun să construim un program de dezvoltare a României care să plece de la ideile venite de la oamenii obișnuiți.

Este momentul ca prioritățile reale ale românilor să se reflecte în acest plan pe baza căruia să administrăm țara în următorii patru ani.

De aceea, lansăm această platformă prin care dorim să adunăm propuneri pe fiecare domeniu important, de la sănătate, educație, muncă și mediu la economie, transport, agricultură și justiție.

Scrie-ne și spune-ne cum vrei tu să schimbi România! Și cu cât vor fi mai multe mesaje și soluții, cu atât mai bun și legitim va fi acest Plan pentru România; un act care să respecte cu adevărat voința și interesele românilor”, a declarat Ciolacu într-o postare pe Facebook.

Platforma „România dorită” dispune de un site dedicat, romaniadorita.ro, unde cetățenii sunt invitați să contribuie cu propuneri pentru soluționarea problemelor importante din viața de zi cu zi. Printre temele abordate se numără educația, sănătatea, infrastructura, mediu, economie și justiție.

În cadrul acestui demers, Ciolacu a subliniat că PSD își propune să strângă idei care să contribuie la dezvoltarea României, având în vedere că alegerile din 2024 vor aduce cinci rânduri de alegeri, un context fără precedent în istoria recentă a țării.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *