Nicolae Ciucă se declară în afara oricăror încercări de manipulare și control extern. Președintele PNL și candidatul la prezidențiale spune că nu are în spate niciun grup de oameni care să-i traseze sarcinile.

„Fiecare dintre noi avem personalitatea noastră și suntem ceea ce suntem. Eu niciodată nu am vrut și nici n-am să vreau să par altceva decât ceea ce sunt” a declarat Ciucă miercuri seară în emisiunea lui Denise Rifai

Fostul premier a abordat direct speculațiile privind posibile influențe externe asupra acțiunilor sale, declarând fără echivoc: „Nu sunt la dispoziția nimănui, nu am fost și n-am să fiu niciodată manipulat, nu am în spate niciun fel de grup de oameni care să-mi spună ce să fac și cum să fac.” Această afirmație vine ca un răspuns direct la acuzațiile sau insinuările că ar putea fi controlat de anumite grupuri de interese.

Ciucă a subliniat importanța autenticității în politică, sugerând că fiecare lider ar trebui să-și păstreze propria abordare și mod de gândire: „Fiecare dintre noi avem personalitatea noastră, avem abordarea noastră, modul nostru de gândire, de abordare, procedurile noastre de lucru și chestiunea asta nu se poate schimba indiferent de ceea ce spun unii și alții.”

Declarația integrală a lui Nicolae Ciucă, conform PsNews:

Fiecare dintre noi avem personalitatea noastră și suntem ceea ce suntem. Indiferent de toate aceste interpretări, suprapuneri, conjugări, complementări și așa mai departe, eu niciodată nu am vrut și nici n-am să vreau să par altceva decât ceea ce sunt. Nu vreau să imit pe absolut nimeni, nu sunt la dispoziția nimănui, nu am fost și n-am să fiu niciodată manipulat, nu am în spate niciun fel de grup de oameni care să-mi spună ce să fac și cum să fac, față de alți contracandidați. Ca atare, indiferent ce se spune, eu vreau să spun tuturor că voi fi ceea ce sunt și nimic mai mult. Fiecare dintre noi avem personalitatea noastră, avem abordarea noastră, modul nostru de gândire, de abordare, procedurile noastre de lucru și chestiunea asta nu se poate schimba indiferent de ceea ce spun unii și alții”, a spus Nicolae Ciucă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *