Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, afirmă că „amendamentul Iohannis” se încadra într-o „chestiune de normalitate pentru un președinte în funcție”. 

Era o chestiune de normalitate, ca orice om, orice președinte în funcție, dacă dorește să continue și să-și folosească experiența, să o poată face, a declarat Rareș Bogdan, miercuri.

„E o atitudine corectă să-i respecți pe cei care de-a lungul a 10 ani de zile au sprijinit Partidul Național Liberal”, completează europarlamentarul.

Liberalul consideră că inițierea acestui proiect de modificare legislativă, în folosul președintelui în exercițiu, nu a „tras partidul în jos”. Și că Nicolae Ciucă va ajunge în turul doi la prezidențiale.

Nu ne-a tras în jos nimeni, Se vede în sondaje. Ca dovadă că Nicolae Ciucă, în momentul ăsta, nu mai are niciun sondaj sub 16%, iar majoritatea sondajelor îl dau într-un trend ascendent, ceea ce este excepțional.

Deci, părerea mea este că în turul doi al alegerilor, dacă românii vor, pentru că ei vor vota, se vor bate Marcel Ciolacu, care se va afla sub scorul din sondajele de astăzi, și Nicolae Ciucă, care va avea procente bune peste scorul din sondaje, explică Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *