Lia Olguța Vasilescu îl critică dur pe Traian Băsescu. Fostul președinte al României a dat o declarație considerată uluitoare de mai multă lume. Această declarație a lui Traian Băsescu făcea referire la alocații și pensii. După cum se știe deja, la 1 iulie alocațiile ar urma să crească cu 50% și punctul de pensie la 1 septembrie cu 40%.

„Dacă Cîțu a împrumutat 3,2 miliarde de euro ca să îi dea la pensii și la alocații, e un criminal! Omul se duce cu ei la alimentară, banii se duc. Trebuie să îi bage în investiții. După Ialomițianu, Cîțu e cel mai bun ministru de Finanțe din România. Bine, amândoi sunt sub Stolojan, care nu poate fi egalat.”, declară fostul președinte al țării.

La doar o zi după această declarație a lui Traian Băsescu, Olguța Vasilescu a lansat un atac dur la adresa lui. „L-ati votat de doua ori sa va fie presedinte si el spune ca e un act criminal ca sa primesti o pensie mai mare, ca te duci cu ea la alimentara! Iar a aparut la tv sa minta in ultimul hal. Am auzit ca cioclul propus director de spital pe la Neamt era din PMP, bonus pentru sustinerea PNL in parlament! Mi se pare adecvat!”, susține Vasilescu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Fostul primar al Municipiului Craiova este indignată de declarația lui Traian Băsescu. Astfel, Vasilescu îl critică pe fostul președinte.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *