Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a transmis joi seara, în timp ce se desfășoară ședința de Consiliul Local, că „USL trăiește la sectorul 1”, acuzând grupul de consilieri PNL că „și-a bătut joc de fiecare proiect”.

De altfel, Clotilde Armand a părăsit ședința Consiliului local, în momentul în care se discută cuantumul burselor pentru elevi. Consilierii USR PLUS au rămas însă la dezbateri și participă la vot, potrivit G4media.

Clotilde Armand a părăsit ședința Consiliului local: „USL există la Sectorul 1!”

„Este o zi destul de tristă pentru comunitatea locală din sectorul 1. Pare că unii consilieri locali au rămas cu sindromul ”Chiliman” și nu pricep că politica se face în folosul comunității, pentru oameni, nu pentru interese de partid”, a spus primarul Clotilde Armand.

„Primăria nu este un tort din care unii se hrănesc și alții muncesc să-l orneze. De când am intrat în primărie am ales să lupt cu ceea ce deranjează pe fiecare român onest: corupția. Și am început cu reorganizarea și restructurările. Tocmai pentru a elimina vechile obiceiuri birocratice. De când am venit în primărie lucrez alături de o mână de oameni pentru a moderniza Sectorul 1 și pentru servicii publice de calitate. M-am luptat cu mafia gunoaielor și cu mafia imobiliară”, a spus Clotilde Armand.

„Am demis funcționari corupți și am sesizat parchetul acolo unde a fost cazul. În 3 luni am făcut asta. Și credeți-mă că sunt doar câțiva oameni care ajung primii și pleacă ultimii din Primărie, oameni care muncesc sâmbăta și duminica și își sacrifică tot confortul lor pentru binele public.Astăzi, grupul PNL și-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliția Locală prin care eliminam corupția endemică de acolo, reorganizarea Administrației Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi”, a mai spus Clotilde Armand.

„Știți de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administrația Domeniului Public să le revină și să nu intre în primărie, să fie instituție de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de Euro și nu copaci.Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte, să lase înțelegerile cu PSD la o parte și să fie partenerii onești ai cetățenilor care i-au votat. Să vină la muncă și să-și îndeplinească atribuțiile. Este regretabil și total iresponsabil acest mod de a face politică pentru partid și nu pentru comunitate. Este rușinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturiști de ocazie și nu niște lideri adevărați. USL trăiește la sectorul 1”, a spus Clotilde Armand.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul