Florin Roman, critici dure la adresa lui Vlad Voiculescu: „Ministerul Sănătății, o pălărie prea mare pentru el”

Deputatul PNL Florin Roman l-a criticat sambata seara, 30 ianuarie, pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Florin Roman l-a criticat pe Voiculescu dupa ce acesta a spus in conferinta de presa pe care a organizat-o sambata, 30 ianuarie, ca „Nu stim ce grozavie va veni maine”.

„Tocmai l-am auzit pe Vlad Voiculescu, ministrul sănătății, spunând: „Nu știm ce grozăvie va veni mâine” (în conferința de presă de sâmbătă, n.red.) Păi, ați spus nu demult, că Ministerul Sănătății nu e „sat fără câini”…așa repede ați capitulat sau e doar o recunoaștere a faptului că nu faceți față pălăriei prea mari pe care o purtați?”, a scris sâmbătă, Florin Roman.

Deputatul PNL, Florin Roman,  a revenit duminică cu un mesaj în aceeași direcție, lăudându-l pe predecesorul lui Voiculescu, Nelu Tătaru.

„Biroul lui a fost terenul. Cu spitale amenințate de COVID. Mai toate. Fără materiale, măști, mănuși și combinezoane. Practic, fără nimic. Aveam in schimb un OM! A fost un ministru harnic. Chiar devotat. Nu și-a văzut familia o vreme îndelungată, deși are un copil mic. A suportat cu stoicism toate mojiciile pesediste. Și de la unii, care se visau miniștri! Și li s-a împlinit! Unii au ajuns! Acum ne mor iar semenii in spitale. Cu zile, cu ridicat din umeri din partea celor care cereau demisii. Și cu durere pentru noi!”, a mai spus Florin Roman.

Florin Roman îi cere socoteală ministrului sănătății Vlad Voiculescu, pentru faptul că 30% din românii care s-au vaccinat au făcut-o „în afara platformei de vaccinare”, așa cum spunea ministrul, adică pe pile și relații, consideră deputatul PNL

„Este de neacceptat faptul că 30% dintre persoanele care s-au vaccinat anti-COVID nu au făcut-o prin intermediul platformei, ci au sărit peste rând. Florin Roman i-a cerut ministrului Vlad Voiculescu să răspundă care sunt acești ”privilegiaţi”, scria deputatul pe Facebook.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *