Posted inActualitate

Un procuror de la Secția Specială a cerut poliției să renumere toate voturile de la alegerile locale câștigate de Clotilde Armand în Sectorul 1

BREAKING Un procuror de la Secția Specială a cerut poliției să renumere toate voturile de la alegerile locale câștigate de Clotilde Armand în Sectorul 1

Procurorul Sorin Iașinovschi de la Secția Specială pentru investigarea magistraților (SIIJ) a dispus printr-o ordonanță de delegare ca Poliția București să renumere toate voturile de la alegerile locale din Sectorul 1 din București, câștigate de Clotilde Armand (USR) în dauna lui Dan Tudorache (PSD), potrivit unui document consultat de G4Media.ro.

PSD a reclamat o presupusă fraudă la vot, fără să poată prezenta însă nici o dovadă.

Procurorul SIIJ a dispus măsura într-un dosar constituit în urma plângerii PSD.

PSD a depus o plângere legată de rezultatul alegerilor și a reclamat comiterea unor infracțiuni de către Dan Barna, președintele USR, procurorul Nicolae Sprâncu – președintele Biroului Electoral Sector 1 și Andrei Nicolescu, membru USR.

Procurorul Sorin Iașinovschi susține în ordonanța sa că, pentru a putea face actele necesare din dosar, e necesară renumărarea voturilor de la alegerile locale.

Clotilde Armand este acuzată de reprezentanții Romprest că o bombă ecologică e pe cale să fie detonată în Capitală de primarul Sectorului 1. Scandalul izbucnit în ultimele luni între Primăria Sectorului 1 și Romprest amenință să îngroape străzile din nordul Capitalei în gunoaie.

Firma de salubritate amenință că e în pragul insovenței, din cauza facturilor restante, pe care edilul Clotilde Armand refuză să le plătească.

Clotilde Armand, acuzată că e pe cale să detoneze „o bombă ecologică”

„O bombă ecologică este pe care să fie detonată în Capitală de primarul Sectorului 1. Peste 1.000 de tone de gunoi ar putea să rămână în fiecare săptămână pe străzi. Scandalul izbucnit în ultimele luni între Primăria Sectorului 1 și Compania Romprest amenință să îngroape străzile din nordul Capitalei în gunoaie. Firma de salubritate amenință că este în pragul insolvenței din cauza facturilor restante, pe care primarul Clotilde Armand refuză să le plătească”, se arată într-o postare de pe pagina Cinenuneiagunoiul.ro a Romprest

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Exit mobile version