Diana Șoșoacă, atac la Sorin Lavric: ”Voi formula plângeri pentru discriminare, inclusiv pentru jigniri”

Senatoarea Diana Șoșoacă a declarat că va formula plângere la adresa lui Sorin Lavric, după ce a fost exclusă din partid.

Diana Șoșoacă, atac la Sorin Lavric: ”Voi formula plângeri pentru discriminare, inclusiv pentru jigniri”

”Până la acest moment eu nu am primit vreo înștiințare, nu există vreun comunicat cu privire la excluderea mea din partid, ci există un comunicat că mi s-a retras sprijinul politic care nu este semnat iar mie nu mi-a fost adus la cunoștință niciun act. (…) Nu le dau eu sfaturi juridice, a încetat acest ajutor al meu. Abia dupa ce îmi este ascultată și mie opinia poți să ceri această schimbare și apoi trebuie votată de plen. Sunt destui pași. Ei s-au grăbit”, a spus Diana Șoșoacă despre excluderea sa de AUR.

”Singura cale de împăcare între mine și AUR este ca domnii Lavric, Claudiu Târziu şi Dan Tănasă să fie excluşi din partid”, a declarat senatoarea la Romania TV.

Diana Șoșoacă, către Sorin Lavric: ”Voi formula plângeri pentru discriminare, inclusiv pentru jignirile aduse”
”Vă rog să vă abțineți să vă mai adresați către persoana mea”, i-a spus avocata lui Sorin Lavric.

„Exclusă am fost la televizor pentru că în fapt eu nu am primit nicio decizie în acest sens. Nici nu știu când s-a întrunit AUR-ul pentru că AUR-ul nu s-a întrunit. Dacă asta e voință lor, este treaba lor. Eu am venit pe calea mea, am venit cu profesionișții, am ridicat partidul cu toți cei care au candidat. Au încălcat niște înțelegeri, există un protocol pe care nu l-au respectat”, a declarat Diana Șoșoacă.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *